angie.
Fanka BB :)
Ja kupiłam pierwsze ciuszki , ale z 5 szt moze [emoji7][emoji4]Ja też narazie oglądam jeszcze nic nie kupuję ale trochę się boje czy później zdążęnajwyżej na porodówce będziemy zamawiać przez internet
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja kupiłam pierwsze ciuszki , ale z 5 szt moze [emoji7][emoji4]Ja też narazie oglądam jeszcze nic nie kupuję ale trochę się boje czy później zdążęnajwyżej na porodówce będziemy zamawiać przez internet
![]()
Przerażacie mnie trochę tą glukozą dziewczyny. Mój mąż zawsze po badaniu glukozy wymiotuje. Ja jeszcze nigdy nie miałam krzywej. Znajoma poleciła mi kupić cytrynową glukozę do badania - pytanie czy gdzieś taką dostanę
.
Mi lekarz też przypisał duphaston bo miałam plamienia i ciągle była wersja, że po 20 tyg odkładamy, a na ostatniej wizycie zmienił zdanie i stwierdził, że jak chcę jeszcze być aktywna, jeździć poza miasto itd. to lepiej żebym sobie pobrała :/. Miałam nadzieję, że można będzie odłożyć a tu niestety. Też biorę dwie tabletki dziennie.
A dla mnie krzywa wcale nie byla zla [emoji6] nie ma co sie zle nastawiac [emoji6] a jak chcesz to poszukaj w aptekach cytrynowej albo zorientuj sie wcześniej czy w twoim labo pozwalaja wcisnac sok z cytryny [emoji6]Przerażacie mnie trochę tą glukozą dziewczyny. Mój mąż zawsze po badaniu glukozy wymiotuje. Ja jeszcze nigdy nie miałam krzywej. Znajoma poleciła mi kupić cytrynową glukozę do badania - pytanie czy gdzieś taką dostanę
.
Mi lekarz też przypisał duphaston bo miałam plamienia i ciągle była wersja, że po 20 tyg odkładamy, a na ostatniej wizycie zmienił zdanie i stwierdził, że jak chcę jeszcze być aktywna, jeździć poza miasto itd. to lepiej żebym sobie pobrała :/. Miałam nadzieję, że można będzie odłożyć a tu niestety. Też biorę dwie tabletki dziennie.
Mamy nadzieję że zostaniemy do koncaDziewczyny tak mi przykro!!! Czytam i się płakać chce ile musiałyscie przejść...[emoji24]
Tym bardziej cieszę się ,że jesteście z nami!
Ja się nie mogę zdecydować. Albo jak już mi coś wpadnie w oko to na roczniaka jużJa kupiłam pierwsze ciuszki , ale z 5 szt moze [emoji7][emoji4]
Ja juz mam tyle ubran ze serio dla trojaczkow by wystarczylo a właśnie przegladam ofery i trafilam na 2 paczki ubranek, ponad 200sztuk, za 180zl i sie bije z myslami czy brac czy nie[emoji85]Ja kupiłam pierwsze ciuszki , ale z 5 szt moze [emoji7][emoji4]
Podziel się [emoji2][emoji2]Ja juz mam tyle ubran ze serio dla trojaczkow by wystarczylo a właśnie przegladam ofery i trafilam na 2 paczki ubranek, ponad 200sztuk, za 180zl i sie bije z myslami czy brac czy nie[emoji85]
Niee [emoji14] moj mlody tyle ulewal ze byly dni gdzie przebieralam go 10-20razy dziennie wiec wole miec zapas jesli znow mi sie taki egzemplarz trafi [emoji14]Podziel się [emoji2][emoji2]
Ja caly czas sobie musze powtarzac ze od kuzynów będę mieć. Ciągnie mnie do kupowania.Niee [emoji14] moj mlody tyle ulewal ze byly dni gdzie przebieralam go 10-20razy dziennie wiec wole miec zapas jesli znow mi sie taki egzemplarz trafi [emoji14]
Boje sie tylko co tz na ta ilosc powie [emoji85]
Dobrze ze jednak jest dziewczynka to te wszystkie kolorowe sukieneczki tez sie przydadza [emoji16]