Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zbierałyśmy zaufane grono przez prawie miesiąc. Codziennie wspominałam o dopisywaniu danych do tworzonej tabelki (imię, wiek, termin porodu, miasto lub województwo, ilość dzieci, płeć i opcjonalnie imię dziecka). Przed zgłoszeniem tego do administracji prosiłam o jakąkolwiek informację, że osoby mające dostęp korzystają z niego choć sporadycznie.Miałam dostęp do forum zamkniętego..A teraz? Nic nie mogę wejść. Czy koleżanki już mnie wyprosily?
Ja w sumie nie wiem jak jest ułożony, na usg się bardzo wiercil. Raz nóżki miał z lewej, późnie,j aż pod żebrami. Jeszcze mają miejsce to się przemieszczaja.A jak maluszek ułożony
Wystarczyło napisać do mnie w wiadomości prywatnej w tej sprawie, zamiast od razu obrażaćBez sensu postępującej. Nie wiecie czemu nie mogłam wejść i już usuwanie. Strasznie się panoszycie.
Nikt nikogo nie obraza...tylko musicie wyluzowac. To tylko forum spokojnie nie spinaj się tak.Wystarczyło napisać do mnie w wiadomości prywatnej w tej sprawie, zamiast od razu obrażaćjuż był przypadek osoby która ponownie uzyskała dostęp do wątku.
Mylisz się, to nie "tylko" forum bo poruszamy tam często bardzo prywatne, a wręcz intymne sprawy, dodajemy zdjęcia i po to zamykamy dostęp osobom, które nie dały się poznać żeby po prostu poczuć się bezpiecznie i komfortowo.Nikt nikogo nie obraza...tylko musicie wyluzowac. To tylko forum spokojnie nie spinaj się tak.
To poproszę PONOWNY dostęp
Mylisz się, to nie "tylko" forum bo poruszamy tam często bardzo prywatne, a wręcz intymne sprawy, dodajemy zdjęcia i po to zamykamy dostęp osobom, które nie dały się poznać żeby po prostu poczuć się bezpiecznie i komfortowo.
Ja, jako moderator mam za zadanie stać na straży tej prywatności, niezależnie od tego jak zostanie to później odebrane przez ogół.
Witam... podczytuje czasami otwarty watek i Musze sie tu wtracic. @Pianistka1991 akurat jest niezastapiona i pilnuje - chociaz nie musi - tego zebysmy na watku zamknietym czuly bezpieczenstwo i komfort wypowiedzi. Bylo na prawde duzo czasu zeby dac sie poznac , wielokrotnie powtarzane byly prosby o wpisanie sie do tabelki. Jezeli ktos nie ufa nam na tyle zeby podac podstawowe dane o sobie i nie udziela sie na tyle zeby dac sie poznac to dlaczego ma miec dostep do wszystkich informacji ktore my podajemy o sobie ? Poza tym decyzja o usunieciu osob nieaktywnych byla wspolna decyzja a nie decyzja @Piniastka1991.Nie będę komentować twojej postawy która przyjelas od początku bo jesteś taka niezastąpiona.
To że każda z nas opowiada prywatne sprawy o sobie w wątku zamkniętym to rzecz oczywista. I każda z nas jest ważna.
Po to służy forum ale trochę wyluzuj.
Na innych forach nie ma takiej osoby jak ty która utrudnia