Grabcia123
Fanka BB :)
Wymioty od 1 w nocy... konsultowałam się z moim gin jednak leki doustne nie pomogły i musiałam iść na oddział...modlę się żeby to była grypa a nie cholestaza...Co się stałomam nadzieję że nic poważnego trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wymioty od 1 w nocy... konsultowałam się z moim gin jednak leki doustne nie pomogły i musiałam iść na oddział...modlę się żeby to była grypa a nie cholestaza...Co się stałomam nadzieję że nic poważnego trzymam kciuki
Trzymaj się...[emoji853]Ja tak na szybko że my w szpitalu ;( synek w domuserce mi pęknie ;(
Zapewne tak będzie trzymamy kciuki i daj znać jak już będziesz coś wiedziećWymioty od 1 w nocy... konsultowałam się z moim gin jednak leki doustne nie pomogły i musiałam iść na oddział...modlę się żeby to była grypa a nie cholestaza...
Trzymam kciuki! Musi być dobrze! Czemu myślisz, że to cholestaza?? Robili Ci badania prób wątrobowych??Wymioty od 1 w nocy... konsultowałam się z moim gin jednak leki doustne nie pomogły i musiałam iść na oddział...modlę się żeby to była grypa a nie cholestaza...
Trzymam kciuki.Wymioty od 1 w nocy... konsultowałam się z moim gin jednak leki doustne nie pomogły i musiałam iść na oddział...modlę się żeby to była grypa a nie cholestaza...
Ja tak na szybko że my w szpitalu ;( synek w domuserce mi pęknie ;(
Mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymaj się i wracaj do zdrówka!Wymioty od 1 w nocy... konsultowałam się z moim gin jednak leki doustne nie pomogły i musiałam iść na oddział...modlę się żeby to była grypa a nie cholestaza...
Ciekawe rozwiązanie. W sumie to mi się podoba i nie znajduję żadnych minusówDziewczyny a co sądzicie o okrągłym łóżeczku ?? Nie powiem przykuwa oko ale nie wiem jak w użyciu już nie wspominając o ustawieniu
Dla synka to miałam od razu Adrian, ale jeśli idzie o dziewczynkę to nie mam nic co by mnie przekonywało. Mój m stawia na Katarzynę, albo Gabrielę. Dobrze, że jeszcze mamy chwilkę na zastanowienieGratulacje Grabcia
A właśnie dziewczyny, macie już imiona dla swoich Maleństw?