Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdrówka i szybkiego powrotu do domku!Ja tak na szybko że my w szpitalu ;( synek w domuserce mi pęknie ;(
W pierwszej ciąży tak mi się cholestaza objawiała...zrobili alat aspat wyniki w normie dzięki BoguTrzymam kciuki! Musi być dobrze! Czemu myślisz, że to cholestaza?? Robili Ci badania prób wątrobowych??
Jak się czujesz?Dzięki dziewczyny..wychodzę na własne żądanie dają mi tylko kroplówki nawadniające...wymioty narazie się uspokoiły więc nie chcę tu siedzieć...dzięki za wsparcie kochane [emoji8][emoji8]W pierwszej ciąży tak mi się cholestaza objawiała...zrobili alat aspat wyniki w normie dzięki Bogu![]()
To dobrze, a w którym tygodniu miałaś tą cholestaze?Dzięki dziewczyny..wychodzę na własne żądanie dają mi tylko kroplówki nawadniające...wymioty narazie się uspokoiły więc nie chcę tu siedzieć...dzięki za wsparcie kochane [emoji8][emoji8]W pierwszej ciąży tak mi się cholestaza objawiała...zrobili alat aspat wyniki w normie dzięki Bogu![]()
Ja też dziś na zakupach byłam, niestety sama, bo starsza córka chora, więc m musiał siedzieć w domu... Ale się w tych kolejkach nastałam, miałam dośćmi się już dzisiaj wyczerpała bateryjka, byliśmy na zakupach, i przywieźli zamówiony materac, tak sobie stoi i czeka aż mój m wróci z treningu. Nie chce mi się pościeli przebierać itp. ale trzeba się zmobilizowac, bo nie ma się jak obrócić.
Skonsultować nigdy nie zawadzi, a do tego cię uspokoi, bo powodów pewnie kilka może być.Dziewczyny kłucie po prawej stronie nad biodrem ? Miałyście tak i tylko przy siedzeniu bo nie wiem czy biec do lekarza wszyscy mówią że narzady po prostu uciskam jak siedze.
Sama już nie wiem![]()
Słabo nadbrzusze boli ale grunt że już w domu [emoji8]JakJak się czujesz?![]()
Od 32To dobrze, a w którym tygodniu miałaś tą cholestaze?