Nataśka
Fanka BB :)
Znieczulica jest i tyle, no ale cóżśmieszne jest to, że jak ciąży nie widać, to maximum złych objawów wtedy, a jak ładny brzuszek, to już się robi trochę lepiej. Ale z tym przepuszczaniem w kolejce to ciężko póki co.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znieczulica jest i tyle, no ale cóżśmieszne jest to, że jak ciąży nie widać, to maximum złych objawów wtedy, a jak ładny brzuszek, to już się robi trochę lepiej. Ale z tym przepuszczaniem w kolejce to ciężko póki co.
Zobaczymy co powie lekarz, ale czuję, że mała mi źle leży i chodzę jak kaczka, nie wspominając o bólu i dyskomforcie...
Ja też pamiętam i dołączam się do gratulacji!Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
Przykro mi bardzoZobaczymy co powie lekarz, ale czuję, że mała mi źle leży i chodzę jak kaczka, nie wspominając o bólu i dyskomforcie...
Pomiędzy 15.15 a 17-tą, to zależy która będę przy rejestracji. Bo w mojej przychodni wymyślone jest tak, że pomimo terminu wizyty i godziny(!), trzeba podejść do położnej i ona dopiero rejestruje do kolejki. Zatem kto pierwszyO której wizytuje cię w poniedziałek? Ja o 16![]()
U mnie łóżeczko czeka na malowanie, ale się nie mogę zdecydować na kolorydziewczyny co juz macie? od czego zaczynacie kupowanie?
Tak po trochu coś kupuje..dziewczyny co juz macie? od czego zaczynacie kupowanie?
Pewnie, że pamięta!Hej kochane, moze czesc z Was jeszcze mnie pamieta. Z racji ze mialam w Was duze wsparcie przychodze sie pochwalic i prosic o mocne kciuki
Dziewczyny kłucie po prawej stronie nad biodrem ? Miałyście tak i tylko przy siedzeniu bo nie wiem czy biec do lekarza wszyscy mówią że narzady po prostu uciskam jak siedze.
Sama już nie wiem![]()
śmieszne jest to, że jak ciąży nie widać, to maximum złych objawów wtedy, a jak ładny brzuszek, to już się robi trochę lepiej. Ale z tym przepuszczaniem w kolejce to ciężko póki co.
Ja w sumie chyba już sporo mamdziewczyny co juz macie? od czego zaczynacie kupowanie?
Zobaczymy co powie lekarz, ale czuję, że mała mi źle leży i chodzę jak kaczka, nie wspominając o bólu i dyskomforcie...