Nataśka
Fanka BB :)
Bartuś ładnie, chociaż chyba teraz dużo jestA na nazwisko ma może Merlin?
Co za pomysly maja Ci rodzice...
Hmm... Zastanawiam się też jeszcze nad Bartoszem... Bartek, Bartuś... Czy Robert... Ale to ciężki temat![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bartuś ładnie, chociaż chyba teraz dużo jestA na nazwisko ma może Merlin?
Co za pomysly maja Ci rodzice...
Hmm... Zastanawiam się też jeszcze nad Bartoszem... Bartek, Bartuś... Czy Robert... Ale to ciężki temat![]()
Wojtuś mi się podobaMy jeszcze przed ciaza mówiliśmy że będzie Artus i Bartus a maz teraz mowi ze 3 bedzie Wojtuś [emoji33][emoji33]
My wogóle liczyliśmy na syna tym razem ale imienia nie mieliśmyU nas było Oliwia wybrane jeszcze zanim ślub był wiec nie było problemu, natomiast jeśli chodzi o imię dla chłopaka to nie mam bladego pojęcia. [emoji23][emoji23] wiec mamy szczęście ze jednak nie musimy szukać męskiego imienia [emoji23][emoji23]
Wszystko ok tylko kto mi mowil ze 3 ma byc [emoji23][emoji23]Wojtuś mi się podoba![]()
Podobnie jak naszMy po wizycie, wszystko dobrze, Szyjka bardzo dobrze, i w 27+4 mała waży 1100![]()
Ja się ogólnie martwiłam, bo mam mały brzuch (taka piłka) i bałam się, że nie rośnie Podobnie jak naszsuper wiadomości
![]()
A przypomnij mi ile TwójJa się ogólnie martwiłam, bo mam mały brzuch (taka piłka) i bałam się, że nie rośnie ![]()
Tez mam malutki ale po 1 ciazy wiem ze taka moja urodaJa się ogólnie martwiłam, bo mam mały brzuch (taka piłka) i bałam się, że nie rośnie ![]()
Ja juz tak nie pamiętam, ale wydawało mi się, że miałam większy... W tej ciąży bolą mnie bardzo krzyże, więc zastanawiam się tam się bardziej nie chowa.. Nie wiem czy to możliwe...Tez mam malutki ale po 1 ciazy wiem ze taka moja uroda![]()