reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
O jaaaa, ale niespodzianka! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Jak będziesz miała siłę i czas, daj nam znać jak było.
Ja bym chciała przewinąć czas do poniedziałku, już mnie wszystko meczy.
A jakiś czas temu pisałyście o snach, ja miałam dziwny... Byłam na spacerze kilka dni po i Maluch się uśmiechnął i miał pełne uzębienie, wyglądało to przerażająco!
Wow nie źle.. Mi się dziś śniło, że zaczęłam rodzic... I panikowalam, że ją nie mogę sn... Ciekawe co by się stało jak by faktycznie tak było..

Same przeszły po rozwiązaniu? czy wspomagania preparatami?
@AasiaI zapytaj swojego lekarza o Cyclo3Fort. Ja mam inny problem - żylaki nóg z jednym epizodem zakrzepicy, ale tam tez od czasu do czasu sie pojawiają. Noszę ponczochy przeciwzylakowe, robie sobie zastrzyki w brzuch z heparyna drobnoczasteczkowa no i biore ten cyclo3fort na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Na ulotce jest też wskazanie do stosowania na hemoroidy.
Po drugiej ciąży po porodzie pojawił mi sie ogroooooomny. Brałam jakąś maść bez recepty i szybko pomogło.

@AasiaI zapytaj swojego lekarza o Cyclo3Fort. Ja mam inny problem - żylaki nóg z jednym epizodem zakrzepicy, ale tam tez od czasu do czasu sie pojawiają. Noszę ponczochy przeciwzylakowe, robie sobie zastrzyki w brzuch z heparyna drobnoczasteczkowa no i biore ten cyclo3fort na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Na ulotce jest też wskazanie do stosowania na hemoroidy.
Po drugiej ciąży po porodzie pojawił mi sie ogroooooomny. Brałam jakąś maść bez recepty i szybko pomogło.
Jeny...ciekawe czy zniknie ten hemoroid. Ale on dziwny nom stop boli piecze ciężko chodzi się ale wjakby wchłaniał sieni od nowa pojawiał :( ehh co za ból

reklama
A duże masz te żylaki? Bo mi się teraz zrobiły na jednej nodze, nie są duże i mój gin powiedział (nie oglądając ich) że po porodzie zejda..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry