Nataśka
Fanka BB :)
A kiedy masz wizytę?Ja miałam od dwóch dni taki płodny śluz i się zastanawiałam czy to już ten czop czy nie czopAle dziś rano dostrzegłam go wyraźnie
Ale masz rację irytujące to jest okropnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy masz wizytę?Ja miałam od dwóch dni taki płodny śluz i się zastanawiałam czy to już ten czop czy nie czopAle dziś rano dostrzegłam go wyraźnie
Większość, jeśli nie wszystkie, mamy podobne obawy. Ja niby jestem spokojna, a chodzę po domu i się uśmiecham, nie wierząc, że dzieje się to, co się dzieje ze mną. I doskonale sobie zdaję sprawę, że ten "dobry humor" to nic innego jak zakamuflowane nerwy.Właśnie nie wiem co mnie przeraża najbardziej. Cesarka, maleństwo (jego zdrowie) czy to czy dam radę się nim zająć.
Powiedzieli, ze następnego dnia do domu...
W czwartek, ale jak akcja nie skoczy do przodu w międzyczasie to w razie czego pojadę z torbą, bo mąż do pracy chodzi.A kiedy masz wizytę?
Irytujace bo jakby odszedł caly miałabym większą nadzieje ze coś się zacznie a tak to moze jeszcze z 2 tyg odchodzic...do tego doszlo jeszcze uczucie parcia na odbyt....Ja miałam od dwóch dni taki płodny śluz i się zastanawiałam czy to już ten czop czy nie czopAle dziś rano dostrzegłam go wyraźnie
To niestety witaj w klubie, u mnie gbs też dodatniZazdroszczę Wam Dziewczynyu mnie po wizycie dzisiaj nic się nie dzieje, wszystko w porządku. Pojutrze 37tc kończymy. Także czekamy i czekamy ehhh... Jeszcze gbs dodatni na to wszystko. No nikt nie mówił że będzie pięknie z górki i kolorowo na końcówce
Oj ja też bym chciała w przyszłym tygodniu rodzić. Tak liczyłam na ten tydzień, że sobie załatwię jeszcze parę spraw. I teraz to czekanie .... Może dziś, a może i w przyszłym tygodniu.Irytujace bo jakby odszedł caly miałabym większą nadzieje ze coś się zacznie a tak to moze jeszcze z 2 tyg odchodzic...do tego doszlo jeszcze uczucie parcia na odbyt....
A tak bym chciala w przyszlym tyg urodzic![]()
Super, że wszystko dobrzeNo to się dzieje!trzymam za was kciuki
ja jestem już po ktg i wszystko ok, teraz czekam na wizyte...
A my totalnie nie gotowi...wczoraj maz skręcił łóżeczko..dzis w planach prasowanie i ogarnięcie chociaż polowy domu ale to jak synek zasnie bo staram się mu poswiecac jak najwiecej czasu...jutro drugie pol domu i wozek z przewijakiem i moze sie rodzicTo niestety witaj w klubie, u mnie gbs też dodatniA ja na to wszystko jestem uczulona na penicylinę, więc muszę uważać i informować, by mi jej czasem nie podali. Temu też taka nerwowa chyba jestem, bo mi lekarz powiedział, że jak akcja porodowa się zacznie to od razu, by jechać do szpitala i dostać antybiotyki na min 4h przed porodem
![]()
Oj ja też bym chciała w przyszłym tygodniu rodzić. Tak liczyłam na ten tydzień, że sobie załatwię jeszcze parę spraw. I teraz to czekanie .... Może dziś, a może i w przyszłym tygodniu.
A ja z uwagi na powyższe, to jeszcze muszę szybko śmigać do szpitala na czas.
Ja też teraz z torbą jeżdżę bo po co się jeszcze denerwować... A myślisz, że cały Ci czop odszedł?Większość, jeśli nie wszystkie, mamy podobne obawy. Ja niby jestem spokojna, a chodzę po domu i się uśmiecham, nie wierząc, że dzieje się to, co się dzieje ze mną. I doskonale sobie zdaję sprawę, że ten "dobry humor" to nic innego jak zakamuflowane nerwy.
Podejrzewam, że ten wypis na dzień kolejny, to przez tłok na porodówce. Ehh .. szkoda słów
Wszystko będzie dobrze madan!!! Przyjdzie na świat zdrowiutki bobasekA ty dasz radę i pewnie sama będziesz jeszcze zdziwiona, że masz tyle sił. Trzymam kciuki z całej siły!
W czwartek, ale jak akcja nie skoczy do przodu w międzyczasie to w razie czego pojadę z torbą, bo mąż do pracy chodzi.
Kto wie może akuratIrytujace bo jakby odszedł caly miałabym większą nadzieje ze coś się zacznie a tak to moze jeszcze z 2 tyg odchodzic...do tego doszlo jeszcze uczucie parcia na odbyt....
A tak bym chciala w przyszlym tyg urodzic![]()
Jest ok szyjka trzyma, te bóle to prawdopodobnie ucisk na nerwy... Mała w 36+4 waży 2,5 kg, także tak toSuper, że wszystko dobrzeDaj znać jak po wizycie.