reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie o dziwo odpadł dziś chyba kawałek czopa. Taki kawałek zbitej galaretki. Więc aż jestem w szoku, że COKOLWIEK się u mnie dzieje. No i lekkie pobolewania takie typowo okresowe ;)ale czy to coś da? Na nic się nie nastawiam narazie :) czekamy ładnie do wtorkowej wizyty

reklama
A mnie o dziwo odpadł dziś chyba kawałek czopa. Taki kawałek zbitej galaretki. Więc aż jestem w szoku, że COKOLWIEK się u mnie dzieje. No i lekkie pobolewania takie typowo okresowe ;)ale czy to coś da? Na nic się nie nastawiam narazie :) czekamy ładnie do wtorkowej wizyty
Moze nie poczekasz ;) z tego co czytałam takie pobolewanie czasami rozpoczyna porod ;)

Mamusie poniedziałek nowy tydzien nowe szanse ;) ktora rodzi w tym tyg ;)???

Ja zacznę mojego szkraba wyganiac powoli bo od wczoraj mam problem zajac sie synkiem a jestem sama codziennie od 9 do około polnocy...w nocy pobudki co 2 h jak nie siku to żeby sie przekręcić...krzyze rano bola pachwiny tez no i termin za 14 dni i dłużej mi nie pozwola czekać...

Ja zacznę mojego szkraba wyganiac powoli bo od wczoraj mam problem zajac sie synkiem a jestem sama codziennie od 9 do około polnocy...w nocy pobudki co 2 h jak nie siku to żeby sie przekręcić...krzyze rano bola pachwiny tez no i termin za 14 dni i dłużej mi nie pozwola czekać...

@Grabcia123 Wiem przez co przechodzisz. Przerabiałam to już dwa razy z tymi nocnymi pobudkami. tylko ja jestem leniuszkiem jeżeli chodzi o spanie i baardzo często dzieci śpią po prostu z nami. Może to jest jakieś wyjście?

To życzę tobie szybszego rozwiązania niż za te dwa tygodnie. Objawów masz sporo :)
Oj dziewczyny te bóle w szeroko rozumianych biodrach są naprawdę okropne :(
Ja dziś do gin to zobaczymy na czym stoję. Czop już chyba wreszcie odszedł cały, bo od soboty nic więcej. Ale w innych kwestiach niestety cisza :/

A dziś akurat synek przespal cala noc i spi nadal...wczoraj mial tylko gorsza noc ;)
A jak Ty sie czujesz?
Dzieki @Grabcia123 bardzo dobrze się czuje. Żadnych objawów poza bólem pleców i podbrzusza przy chodzeniu, a termin za 9 dni. Za chwilę jadę zawieźć starszaka do przedszkola i zrobić podstawowe zakupy. Maz sie juz wkurza na mnie, że jeżdżę samochodem i w ogóle robie wszystko. Od środy przechodzi ma prace z domu bo bardziej się denerwuje niż ja. W sumie mu się nie dziwię bo to on będzie jak już jechał na sygnale do szpitala:-) :)

Dzieki @Grabcia123 bardzo dobrze się czuje. Żadnych objawów poza bólem pleców i podbrzusza przy chodzeniu, a termin za 9 dni. Za chwilę jadę zawieźć starszaka do przedszkola i zrobić podstawowe zakupy. Maz sie juz wkurza na mnie, że jeżdżę samochodem i w ogóle robie wszystko. Od środy przechodzi ma prace z domu bo bardziej się denerwuje niż ja. W sumie mu się nie dziwię bo to on będzie jak już jechał na sygnale do szpitala:-) :)
Czyli maz ma cos z mojego ;)
Moj za mna chodzi i mowi zeby w końcu na tyłku sobie usiadła a ja mu na to ze teraz wlasnie jak najwięcej ruchu wskazane ;)

A kto został jeszcze nie rozpakowany po za nami??

Czyli maz ma cos z mojego ;)
Moj za mna chodzi i mowi zeby w końcu na tyłku sobie usiadła a ja mu na to ze teraz wlasnie jak najwięcej ruchu wskazane ;)

A kto został jeszcze nie rozpakowany po za nami??
Mam tak samo z mężem. Też musiałam wytłumaczyć, że obecnie leżenie i odpoczywanie nie jest wskazane.
Na pewno została jeszcze @Julkova :)

reklama
To życzę tobie szybszego rozwiązania niż za te dwa tygodnie. Objawów masz sporo :)
Oj dziewczyny te bóle w szeroko rozumianych biodrach są naprawdę okropne :(
Ja dziś do gin to zobaczymy na czym stoję. Czop już chyba wreszcie odszedł cały, bo od soboty nic więcej. Ale w innych kwestiach niestety cisza :/
Koniecznie daj znac po wizycie ;)

Do góry