Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze nie poczekaszA mnie o dziwo odpadł dziś chyba kawałek czopa. Taki kawałek zbitej galaretki. Więc aż jestem w szoku, że COKOLWIEK się u mnie dzieje. No i lekkie pobolewania takie typowo okresoweale czy to coś da? Na nic się nie nastawiam narazie
czekamy ładnie do wtorkowej wizyty
Mamusie poniedziałek nowy tydzien nowe szansektora rodzi w tym tyg
???
Ja zacznę mojego szkraba wyganiac powoli bo od wczoraj mam problem zajac sie synkiem a jestem sama codziennie od 9 do około polnocy...w nocy pobudki co 2 h jak nie siku to żeby sie przekręcić...krzyze rano bola pachwiny tez no i termin za 14 dni i dłużej mi nie pozwola czekać...
A dziś akurat synek przespal cala noc i spi nadal...wczoraj mial tylko gorsza noc@Grabcia123 Wiem przez co przechodzisz. Przerabiałam to już dwa razy z tymi nocnymi pobudkami. tylko ja jestem leniuszkiem jeżeli chodzi o spanie i baardzo często dzieci śpią po prostu z nami. Może to jest jakieś wyjście?
To życzę tobie szybszego rozwiązania niż za te dwa tygodnie. Objawów masz sporoMamusie poniedziałek nowy tydzien nowe szansektora rodzi w tym tyg
???
Ja zacznę mojego szkraba wyganiac powoli bo od wczoraj mam problem zajac sie synkiem a jestem sama codziennie od 9 do około polnocy...w nocy pobudki co 2 h jak nie siku to żeby sie przekręcić...krzyze rano bola pachwiny tez no i termin za 14 dni i dłużej mi nie pozwola czekać...
Dzieki @Grabcia123 bardzo dobrze się czuje. Żadnych objawów poza bólem pleców i podbrzusza przy chodzeniu, a termin za 9 dni. Za chwilę jadę zawieźć starszaka do przedszkola i zrobić podstawowe zakupy. Maz sie juz wkurza na mnie, że jeżdżę samochodem i w ogóle robie wszystko. Od środy przechodzi ma prace z domu bo bardziej się denerwuje niż ja. W sumie mu się nie dziwię bo to on będzie jak już jechał na sygnale do szpitalaA dziś akurat synek przespal cala noc i spi nadal...wczoraj mial tylko gorsza noc
A jak Ty sie czujesz?

Czyli maz ma cos z mojegoDzieki @Grabcia123 bardzo dobrze się czuje. Żadnych objawów poza bólem pleców i podbrzusza przy chodzeniu, a termin za 9 dni. Za chwilę jadę zawieźć starszaka do przedszkola i zrobić podstawowe zakupy. Maz sie juz wkurza na mnie, że jeżdżę samochodem i w ogóle robie wszystko. Od środy przechodzi ma prace z domu bo bardziej się denerwuje niż ja. W sumie mu się nie dziwię bo to on będzie jak już jechał na sygnale do szpitala![]()
Mam tak samo z mężem. Też musiałam wytłumaczyć, że obecnie leżenie i odpoczywanie nie jest wskazane.Czyli maz ma cos z mojego
Moj za mna chodzi i mowi zeby w końcu na tyłku sobie usiadła a ja mu na to ze teraz wlasnie jak najwięcej ruchu wskazane
A kto został jeszcze nie rozpakowany po za nami??
Koniecznie daj znac po wizycieTo życzę tobie szybszego rozwiązania niż za te dwa tygodnie. Objawów masz sporo
Oj dziewczyny te bóle w szeroko rozumianych biodrach są naprawdę okropne
Ja dziś do gin to zobaczymy na czym stoję. Czop już chyba wreszcie odszedł cały, bo od soboty nic więcej. Ale w innych kwestiach niestety cisza :/