Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Ja mam wymówkę że na diecie jestem
Co się dzieje??
U mnie bz brązowe nitki ciągle, dobrze że rano mam tę wizytę.
No właśnie oprócz podwyższonego pulsu i takiego ogólnego wyplucia to nic mi nie jest. Taka słaba się czuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam wymówkę że na diecie jestem
Co się dzieje??
U mnie bz brązowe nitki ciągle, dobrze że rano mam tę wizytę.
Też mam 28 latTym razem musi być dobrze ja mam 28 lat i też nie mam dzieci. Z mężem staraliśmy się dwa miesiące i prawdopodobnie za drugim coś zdzialalismy , mam nadzieję że obie zostaniemy czerwcowymi mamami
A teraz wszytsko ok??A wiecie że ja dzisiaj też tak miałam że pory mnie oblaly, i dodatkowo czulam się jakby ciśnienie mi skoczylo. Później na chwile taki brzuch twardy mi się zrobił.
Łączę się z Tobą w bólu. Leżę już trzeci dzień. Cały czas mnie mdli okropnie. Najpierw jelitówka teraz mdłości wrrrrRety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słaboratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść
Wyspij sie kochana [emoji8][emoji8]Rety czuje się jak [emoji90] normalnie łapy mi się pocą puls mam ponad 100 mdli mnie i normalnie czuje się mega słaboratunku niech mi ktoś znajdzie złoty środek na to bo nawet do łazienki nie mogę się podnieść
Gratuluje ze tak szybko sie udalo [emoji4]Tym razem musi być dobrze ja mam 28 lat i też nie mam dzieci. Z mężem staraliśmy się dwa miesiące i prawdopodobnie za drugim coś zdzialalismy , mam nadzieję że obie zostaniemy czerwcowymi mamami
No faktycznie dosc wcześnie serduszko bylo... ja bym troszke poczekala bo jesli tym razem nie bedzie tak szybko to sie zmartwisz niepotrzebnie [emoji57]U mnie już po gościach.. Siostry zaczynają coś podejrzewać ale narazie jakoś się wymigujemy...sprawdzałam dziś usg z synkiem bo kurcze coś wczesnie to serduszko było u nas.. Bo 5t5d... Jutro dzwonię umówić się na wizytę i albo będę miała 5+0 albo 5+3 zapytam giną kiedy lepiej... Strasznie się czuje..tuż przed przyjazdem rodziny myślałam że umrę.. Zrobiło mi się gorąco, poty mnie Oblaly serducho walilo jak szalone.. Masakra.. W 1 ciąży tak nie miałam i od razu Strach że coś się dzieje złego
Dzięki wielkieTeż mam 28 latTrzymam kciuki za dwie kreski ! Piękne uczucie je zobaczyć
![]()
badalam też 3 razy betę z krwi. Dzień przed spodziewana miesiączka 152 , w sobotę 697. A za drugim razem w laboratorium pomylili mi krew i było 3. Myślałam że już po wszystkim a tu niespodzianka
a Ty będziesz badać krew na betę czy czekasz na wizytę do ginekologa?No właśnie oprócz podwyższonego pulsu i takiego ogólnego wyplucia to nic mi nie jest. Taka słaba się czuje
U mnie już po gościach.. Siostry zaczynają coś podejrzewać ale narazie jakoś się wymigujemy...sprawdzałam dziś usg z synkiem bo kurcze coś wczesnie to serduszko było u nas.. Bo 5t5d... Jutro dzwonię umówić się na wizytę i albo będę miała 5+0 albo 5+3 zapytam giną kiedy lepiej... Strasznie się czuje..tuż przed przyjazdem rodziny myślałam że umrę.. Zrobiło mi się gorąco, poty mnie Oblaly serducho walilo jak szalone.. Masakra.. W 1 ciąży tak nie miałam i od razu Strach że coś się dzieje złego
A wiecie że ja dzisiaj też tak miałam że pory mnie oblaly, i dodatkowo czulam się jakby ciśnienie mi skoczylo. Później na chwile taki brzuch twardy mi się zrobił.
Łączę się z Tobą w bólu. Leżę już trzeci dzień. Cały czas mnie mdli okropnie. Najpierw jelitówka teraz mdłości wrrrr
Teraz jak ręką odjął. Wypiłam gorącą herbatkę i leżę. Nic nie dolega.A teraz wszytsko ok??