Trzynastka oby szczęśliwa
Aktywna w BB
Ja nie robiłam w ogóle testu owulacyjnego ale mam 28 dniowe cykle w miarę regularneJa miałam ostatnią 9 września, ale z testów owulacyjnych wychodziła późniejsza owuO ile można na tych testach tak polegać...
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie robiłam w ogóle testu owulacyjnego ale mam 28 dniowe cykle w miarę regularneJa miałam ostatnią 9 września, ale z testów owulacyjnych wychodziła późniejsza owuO ile można na tych testach tak polegać...
![]()

No proszęTo tak jak u mnie 20 czerwiec hehe![]()
Tylko ja we wt prawdopodobnie jeszcze powtórzę betę bo z laboratorium babka do mnie dzwoniła że przeprasza za błąd (te 3)i mam za darmo badaniaNo proszęTo się dobrałyśmy ! Faktycznie poszłaś bardzo wcześnie. Ja się pohamowałam i z bólem serca wybrałam późniejszy termin
![]()
Bedzie dobrze [emoji4] ja sie nadal stresuje ale chyba mniej niz ostatnio [emoji57]Kaamilaaa dziękujęmam nadzieję, że za wcześnie się nie cieszę, bo naczytalam sie że to różnie może być...
Tak jak ja [emoji14]Idę 22 października![]()
To Twoje pierwsze usg? Ja też się stresuje,myślę czy nie zrobić przy okazji poziomu progrsteronu bo nie wytrzymam dwa tygBedzie dobrze [emoji4] ja sie nadal stresuje ale chyba mniej niz ostatnio [emoji57]Tak jak ja [emoji14]
Tak, to bedzie pierwsze, chyba jestem jedyna tutaj jedyna ktora idzie tak pozno bo to juz bedzie 8tc 7+4 [emoji6]To Twoje pierwsze usg? Ja też się stresuje,myślę czy nie zrobić przy okazji poziomu progrsteronu bo nie wytrzymam dwa tyg
Hehe ale Ty chyba masz już dzieci, z tego co czytałamTak, to bedzie pierwsze, chyba jestem jedyna tutaj jedyna ktora idzie tak pozno bo to juz bedzie 8tc 7+4 [emoji6]
wiesz masz już tzw. doświadczenie i opanowanie . Ja to nie mam jeszcze dzieciNie jesteś sama ja mam wizytę 30 października i to będzie już 8 lub 9 tydzień u mnieTak, to bedzie pierwsze, chyba jestem jedyna tutaj jedyna ktora idzie tak pozno bo to juz bedzie 8tc 7+4 [emoji6]
Też nie mam jeszcze dzieci, a wizytę mam w czwartek najbliższy, to będzie początek 8 tygodniaHehe ale Ty chyba masz już dzieci, z tego co czytałamwiesz masz już tzw. doświadczenie i opanowanie . Ja to nie mam jeszcze dzieci