Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak zamierzamy robić
U nas oswajanie wyglądało tak że najpierw włączyłam muzyczkę i wibracje (też wydają dźwięki) stawiając Bujaczek obok Antka. Później położyłam malucha tam ale tylko leżał jak się oswoił to włączyłam wibracje i muzyczkęRany ale słodziak [emoji7] Patrzę na to zdjęcie i się ciągle uśmiecham
Mam nadzieję, że moja się przyzwyczaiTroszkę strachliwa jest.
No własnie muszę powoli. Jak włożyłam ją i dałam poręcz z zabawkami to się bardzo przestraszyła i zanosiła na płacz. Więc na razie wkładam ją tylko na 10-15 min bez wibracji i poręczy.U nas oswajanie wyglądało tak że najpierw włączyłam muzyczkę i wibracje (też wydają dźwięki) stawiając Bujaczek obok Antka. Później położyłam malucha tam ale tylko leżał jak się oswoił to włączyłam wibracje i muzyczkę
Powoli spróbuj![]()
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki obracają się na brzuch lub plecaki? Wyczytałam, że po ukończeniu 3 miesiąca powinny.. A moja to ostatnio nawet głowy nie chce dźwigać..
Moja głowę i owszem podnosi ładnie, bardzo to lubi, nawet sobie przy tym głuży, ale sama obróci się tylko z brzucha na plecki, w drugą stronę nie. Robi za to mostki i "jeździ na głowie"Dziewczyny czy Wasze dzieciaki obracają się na brzuch lub plecaki? Wyczytałam, że po ukończeniu 3 miesiąca powinny.. A moja to ostatnio nawet głowy nie chce dźwigać..
Pięknie Ci urosła! GratulujęZa 3 dni kończymy 3 miesiące i wazymy 6700![]()
U nas też był moment, że po dziarskim unoszeniu główki, przyszedł czas, że nie mogła jej w ogóle dźwignąć. Zmartwiłam się wtedy, czy coś jej nie dolega, więc rozumiem wasze obawy. Na szczęście były bezpodstawne. Maluszkom trzeba po prostu czasu@Nataśka, nie przejmuj się tym co piszą, bo każde dziecko indywidualnie się rozwija. Wiadomo jak będzie mieć 6 msc i dalej nie będzie trzymać głowy to można podejrzewać, że coś jest nie tak. Mysle, że nasze maluchy mają jeszcze czas, a z tego co pamiętam to najpierw z brzucha na plecy, ale czas to nawet do końca 5 msc. Mój wczoraj pięknie głowę dźwigał na brZuchu a dziś znów lenistwo...