Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha no nie zły pomysłMysle, że jeśli będziesz miala fajny pomysł na prezent, to na pewno się ucieszy. A tak apropos relacji szefowa-pracownik, mojej siostry sekretarka odchodziła i w podziękowaniu kupiła mojej siostrze STRINGI z Victoria Secret!![]()

My jutro na szczepienie. Mała zaczęła ząbkować. Ale na razie nie ma tragedii. Pełno gryzaków i kupiłam szczoteczkę do masowania dziąseł, a ona bierze mój palec, wkłada sobie do buzi i gryzieHej, co u Was? Jak się mają nasze maluchy?
Ale przystojniaczekBuziaki eCiocie![]()
Tak mały miał Ige 22,3 a powinno być. Jakoś 17 także ma lekko podwyższone. Hmmm lekarz mówi że lekko jest i nie wiem czy już do alergologa czy w 3 r.z. jak już to jest bardziej wiarygodne....Ale przystojniaczek
To dobrze że już lepiejCoś już wiadomo co do wyników?
madan ma rację, może alergolog wam coś podpowie i przynajmniej Antoś nie będzie cierpiał czekając do 3 r.ż.Tak mały miał Ige 22,3 a powinno być. Jakoś 17 także ma lekko podwyższone. Hmmm lekarz mówi że lekko jest i nie wiem czy już do alergologa czy w 3 r.z. jak już to jest bardziej wiarygodne....
Ja tu już pisałam, chylę przed wami czoła dziewczyny z większą ilością dzieci. To naprawdę nie jest łatwe. Sama zastanawiam się z mężem na drugim dzieckiem. Ale właśnie nie wiem czy ogarnę moją pracę (muszę pracować z uwagi na finanse) i dwójkę dzieci.Ithi cieszę się, że nie tylko moje dziecko tak szybko rośnie. U nas ciągle cyc, ostatnio jakby znowu częściej. Już były tylko 2 pobudki w nocy, a teraz 3-4. Co do ćwiczeń, też jeszcze nie znalazłam motywacji, jestem zmęczona ogarnianiem domu, dzieciakow. Mąż długo w pracy i tak naprawdę wszystko na mojej głowie.
Aasial jak to alergia kontaktowa to chyba i tak ciężko będzie stwierdzić co to. Jeśli ma Cię to uspokoić to może zapisz się do tego alergologa, zobaczysz co on Wam powie.
@Nataśka a co u Was?
Co z resztą czerwcowek? @Grabcia123 @Julkova @O!KurkaDomowa?