Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wczorajsm odebrałam wyniki, niektóre lekko poniżej inne lekko powyżej normy. Jutro jade do endokrynologa mam nadzieje, że mi wszystko objaśni z tymi wynikami. A póki co czuję sie dobrze, apetyt dopisuje.. jedyne co to senna jestem
no to super. wazne ze wszystko jest w obrebie granicJa wczorajsm odebrałam wyniki, niektóre lekko poniżej inne lekko powyżej normy. Jutro jade do endokrynologa mam nadzieje, że mi wszystko objaśni z tymi wynikami. A póki co czuję sie dobrze, apetyt dopisuje.. jedyne co to senna jestem![]()
Ale w 3d to chyba tak bardziej dla siebie chcesz robic, co ? Bo badanie prenatalne | trymestru to raczej zwykle w 2d sie normalnie robi i z tego co wiem to 3d do oceny przeziernosci i innych parametrów nie jest konieczne i bardziej wykonuje sie usg w 3d na pozniejszym etapie na polowkowych czy w ||| trymestrze bo wtedy ladnie dzidzie widac [emoji6]Dziewczyny 3d w 12 Tc by zbadać przeziernosc karku. Chyba że coś się zmieniło od tych dobrych 6 lat...?? Jeśli chodzi o sika ie, to w poprzedniej ciąży tragedia... Non stop zapalenie pęcherza pomagało prouro C i woda z cytryną.
No chyba tak zrobieMoże lepiej zrób z krwi? I powtórz po 2 dniach żeby sprawdzic przyrost
Ja nie mam kiedy odespac, mlody szaleje, w poprzedniej ciazy w pracy zasypialam na ladzieno to super. wazne ze wszystko jest w obrebie granicz ta sennoscia to chyba juz taki urok ja spie po 12 godzin jeszcze po południu godzinke
![]()
To tak jak u mnieNo chyba tak zrobiekurcze ta ciaza to totalne zaskoczenie, totalne. Poprzednie to starania, liczenie plodnych a tu taka niespodzianka
![]()