marla015
Fanka BB :)
Pewnie, że tak. Wszystko będzie dobrze, musi byćJa tez nie robiłam bety, ale wizytę mam 22.10. Stwierdziłam, że tydzien jeszcze wytrzymam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie, że tak. Wszystko będzie dobrze, musi byćJa tez nie robiłam bety, ale wizytę mam 22.10. Stwierdziłam, że tydzien jeszcze wytrzymam![]()
Jak wytrzymasz? [emoji846] Nikomu jeszcze nie mówiłaś o ciąży?ja tez mam wizyte 6 listopada. zazdroszcze Wam ze juz widzialyscie serduszko. ja nie robilam nawet bety. czekam do 6 listopada![]()
MówiłamJak wytrzymasz? [emoji846] Nikomu jeszcze nie mówiłaś o ciąży?
Już dużo osób wie ponieważ odcodzac z pracy musiala tam nastapić rewolucja więc takie informacje bardzo szybko sie rozchodza. W domu już wiedza. co ma być to będzie nie zmienie niczego. Jestem dobrej myśli. Piersi mnie bolą zarodek w zeszłym tygodniu miał 1 mm.Jak wytrzymasz? [emoji846] Nikomu jeszcze nie mówiłaś o ciąży?
Oooo wow! Gratulacje <3 Podwójne szczęścieczesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo
w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu
![]()
Podwójne gratulacjeczesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki![]()
jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo
w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu
![]()
czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo
![]()
W poniedziałekKiedy wizyta? Bo widzę, że owulacja późno tak jak u mnie [emoji846]