reklama

Czerwcowe Mamy 2019

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
O jaaa!!! Gratulacje!!!

reklama
czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki ❤️❤️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
Super!!!! Gratulacje. :p ♥️♥️

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki ❤️❤️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
O jaa, ale czad :)

Super :) gratuluje:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry