ja tez bylam w 4t5d i tez byl sam pecherzykCześć dziewczyny
Byłam ostatnio na usg i miałam 4t+5d. Był sam pecherzyk ciazowy. Na zarodek to chyba jeszcze za wcześnie, prawda? Robiłam wcześniej betę i przyrasta bardzo ładnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez bylam w 4t5d i tez byl sam pecherzykCześć dziewczyny
Byłam ostatnio na usg i miałam 4t+5d. Był sam pecherzyk ciazowy. Na zarodek to chyba jeszcze za wcześnie, prawda? Robiłam wcześniej betę i przyrasta bardzo ładnie.
Trzymamy kciuki oby tym razem wszystko w porządkuHej wszystkimz tego co widzę większość z Was już po potwierdzeniu u lekarza Gratulacje ja na wizytę idę dopiero w poniedziałek ale strach straszny , bo jestem po 2 stratach. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze ❤
Trzymamy kciuki oby tym razem wszystko w porządku![]()
Witaj [emoji6]Hej wszystkimz tego co widzę większość z Was już po potwierdzeniu u lekarza Gratulacje ja na wizytę idę dopiero w poniedziałek ale strach straszny , bo jestem po 2 stratach. Mam nadzieję że tym razem będzie dobrze [emoji173]
Ja też pije kawę, tyle że już w pracy [emoji6] miłego dnia [emoji4]Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
Ja dziś planuje zaczepić o laboratorium żeby betę zrobić i do 18 w pracyDzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
A ja od 5 na nogach, od 7 w pracy i też właśnie kawę popijam póki jeszcze nie mdliDzien dobry. Pijemy kawusie?