D
Deleted member 186142
Gość
Dzieki kochanaDodane [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki kochanaDodane [emoji6]
Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciążaja w gole odkad jestem w ciazy nie mam ochoty na seks a w 1 ciazy to nie mogł sie mąż ode mnie opędzić![]()

Ja od 2 tygodni biorę Pregna Plus, kwas brałam od początku lipca żeby się trochę na zapas nafaszerowaćDziewczyny, czy bierzecie cos poza kwasem foliowym? Jakies wapno, magnez, witaminy, cos?
Też mam coś takiego.. nie stronię całkiem, ale w ogóle nie umiem się skupić na sobie i przyjemności bo ciągle myślę o ciąży.. może po jutrzejszej wizycie jak będzie wszystko ok to mi się zmieni.Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciąża![]()
Ja sam kwas foliowy zaczelam brac przed staraniami czyli w sierpniu zeszlego roku [emoji6] i bralam do kilku dni po pozytywnym tescie, a potem zaczęłam brac Doppelherz mama aktiv premim + chela mag b6 mama [emoji6]Dziewczyny, czy bierzecie cos poza kwasem foliowym? Jakies wapno, magnez, witaminy, cos?
Ja mam za to wieksza ochote niz wcześniej [emoji23]Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciąża![]()
Zazdro [emoji2]Ja mam za to wieksza ochote niz wcześniej [emoji23]
Mi lekarka kazała brać narazie tylko kwas foliowy dopuero po wynikach krwi dobierze mi witaminyDzieki :*
Popoludniu wysle meza do apteki po jakies witaminki
Do tej pory bralam tylko kwas foliowy.