Mmartaa94
Zaciekawiona BB
Aa, no to inna sprawaMnie lekarz chciał wcześniej zobaczyć, bo jestem po stymulacji lekami i dodatkowo z terminami mam problemynormalnie bym poszła w 7 tygodniu żeby serduszko usłyszeć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aa, no to inna sprawaMnie lekarz chciał wcześniej zobaczyć, bo jestem po stymulacji lekami i dodatkowo z terminami mam problemynormalnie bym poszła w 7 tygodniu żeby serduszko usłyszeć
![]()
Mi mój dzis zabronił kupić Danio twierdząc, że to sam cukier i wszystko co najgorsze, ale i tak wzięłamJa mam zachcianki na niezdrowe rzeczy, ale tż skutecznie zabrania [emoji12] zobaczymy jak długo ...
Ja mam na odwrót jem co popadnie, ale pić to muszę sie zmuszaćTak was czytam i gdybam. W pierwszej ciąży mimo ze dziewczynka jadłam na potęgę szarlotkę śledzie i domowa pizze. Teraz totalnie nie mam apetytu ale obiecałam młodej ze zrobimy szarlotkę wiec jest misja na popołudnie. Mdlosci o dziwo mam codziennie ok 15 i tak do wieczora ale gdybym nie musiała to bym w ogóle nie jadła. Duuuzo pije ale jedzenie jest passe
Witaj [emoji4] Kurcze ja mimo tego, że jem bardzo dużo to u mnie waga w około tydzień prawie - 2 kg. Nie mam mdłości I wszystko mi smakuje. Odstawilam jedynie słodycze. Nie wiem czy ktoś tak też ma?I ja się z Wami witam dziewczynki w ten czwartkowy raneku mnie waga już pokazuje +2 kg. Wizyta dzisiaj po 17.
sporo wizyt się szykuje
![]()
Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się. Myśl pozytywnie, wiem, że to duży stres i troska o maleństwo, ale trzeba być dobrej myśliStresuję się wizytą, nie wiem czego mam się spodziewaćnie myślałam, że mnie to dopadnie
U siebie +2 podejrzewam, że jest dlatego ponieważ bardzo dużo leżę. Praktycznie cały dzień wiec tak naprawdę 0 jakiegokolwiek ruchu.Witaj [emoji4] Kurcze ja mimo tego, że jem bardzo dużo to u mnie waga w około tydzień prawie - 2 kg. Nie mam mdłości I wszystko mi smakuje. Odstawilam jedynie słodycze. Nie wiem czy ktoś tak też ma?
spokojnie bedzie dobrze, ja tez sie bede stresowac poniedzialkowa wizyta ale to normalne, przez kazda wizyta bedziemy sie bac i zastanawiac czy wszystko okStresuję się wizytą, nie wiem czego mam się spodziewaćnie myślałam, że mnie to dopadnie