Luxuorius
Moderatorka
Byle do 15-tej, kolezanka ma odebrac mi wyniki, bo Tomek bedzie juz w pracy a z malym nie chce naginac i go dzwigacNo właśnie, kurcze nie zazdroszczę stresu... Ale trzymam kciuki żeby jednak okazał się on niepotrzebny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byle do 15-tej, kolezanka ma odebrac mi wyniki, bo Tomek bedzie juz w pracy a z malym nie chce naginac i go dzwigacNo właśnie, kurcze nie zazdroszczę stresu... Ale trzymam kciuki żeby jednak okazał się on niepotrzebny
Nie dziwię się, że się stresujesz.. miejmy jednak nadzieję, że wszystko będzie w porządku..Stresuję się wizytą, nie wiem czego mam się spodziewaćnie myślałam, że mnie to dopadnie
Ja też leżę bardzo dużo a jednak waga spada... Dziwi mnie to trochę [emoji2]U siebie +2 podejrzewam, że jest dlatego ponieważ bardzo dużo leżę. Praktycznie cały dzień wiec tak naprawdę 0 jakiegokolwiek ruchu.
No właśnie, jak jeszcze jest maluch w domu to ciężko się gdzieś z nim ruszyć w takim stanie.Byle do 15-tej, kolezanka ma odebrac mi wyniki, bo Tomek bedzie juz w pracy a z malym nie chce naginac i go dzwigac
Ojj tak, to cudowne uczucie kiedy dziecko da pospaćMuszę pochwalić się że mojej dziecko spało do 9!!!! Co prawda dwie pobudki w nocy ale co tam :] Teraz w nagrodę zrobiłam mu naleśniki
Co do wagi to u mnie bez zmianw pierwszej ciąży już miałam dobre 2/3 kg w tym czasie i oczywiście do porodu było +25, cieszę się że narazie nic nie przybieram
obecnie 7+5
![]()
Wiec kochana tylko sie cieszycJa też leżę bardzo dużo a jednak waga spada... Dziwi mnie to trochę [emoji2]
O matko szok [emoji15] ja to teraz ważę 70.5 kg przy wzroście 170, czyli szczypiorkiem nie jestem... oby tylko nie 30 kg bo dobije setki [emoji3]Wiec kochana tylko sie cieszycmoja znajoma jest miesiąc przed rozwiazaniem i przytyla zaledwie 5 kg.
Zrzucimy i toO matko szok [emoji15] ja to teraz ważę 70.5 kg przy wzroście 170, czyli szczypiorkiem nie jestem... oby tylko nie 30 kg bo dobije setki [emoji3]
Mam to samo, piję imbir i staram się jakoś wytrzymać z pawiemJakoś dużo tych plamien ostatnio [emoji58] ja się zbieram do pracy, ale tak mnie mdli że boję się wyjść z domu..
Ja dzisiaj akurat dobrze spałam, ale bywa różnie. Strasznie zmęczona jestem, po pracy po prostu padam..Hej... Tyle niemiłych wieści ostatnio [emoji20] trzymam za wszystkie kciuki!
Ja byłam na badaniach, teraz śniadanie i do pracy...
Całe noce nie śpię, co chwile sie budze, do tego cała zlana potem...jak to nie minie to chyba nie dam rady pracować
Staram się, ale lubię spacery i nie chcę siedzieć na tyłku tylko cały czas. Wcześniej biegałam codziennie.Ja w poprzedniej ciąży też miałam różne dziwne ciągnięcia, drętwienia po kłucie w pępkuWydaje mi się, że jeśli nie ma mocnych bóli, nie do wytrzymania i dolegliwości mijają to powinno być wszystko ok
A wiadomo, że na wszelki wypadek jeśli jest możliwość nie forsować się za bardzo
![]()
Mi powoli też się robi ciasno w brzuchu, ale mam kilka par spodni z przed 15kgJa dopiero po śniadaniuKawa dopiero w planach. Rozumiem co czujesz, ja z młodym też nienawidzę chodzić na szczepienia. Całe szczęście kolejne będzie miał w piątym roku życia, więc narazie spokój
Dzisiaj się chyba wybiorę z mężem na jakieś zakupy, muszę sobie sprawić nowe, luźniejsze spodnie, bo prawie wszystkie, które mam cisną mi brzuch
![]()
no a on mi z nikim nie chce zostac prezes kuzwaNo właśnie, jak jeszcze jest maluch w domu to ciężko się gdzieś z nim ruszyć w takim stanie.