• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny mam nadzieję, że te krwawienia to nic takiego. Może krwiaki jakieś małe. Trzymam mocno kciuki! Ja siedzę z córcią na L4 i oczywiście już się zaraziłam od niej. Wczoraj miałam okropne dreszcze i ból mięśni, dziś koszmarny katar i kaszel :/ Co do jedzenia to apetyt mam i to na dobre rzeczy, właśnie pochłonęłyśmy we dwie dwa pomarańcze i jabłko :)
W pierwszej ciąży też chudłam na początku, więc nie martwcie się dziewczyny. Wasze organizmu wydatkują teraz nieprawdopodobnie dużo energii na tworzenie małych człowieków.

Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka ;) chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie :) wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]

Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]
Dopisane [emoji6]
No to tak samo jak ja póki co termin :) zobaczę po usg jak będzie.
Trzymam za Ciebie kciuki :)
Duzo nas na ten 6.06 [emoji14]
Któraś ma też tak małe dziecko?
Ja mam juz większe [emoji14] bedzie mial 5lat i miesiac jak sie rodzeństwo pojawi [emoji6] ale i tak sie boje jak to bedzie bo to taki moj maly przytulas [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry