Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak [emoji14] z synkiem wytrzymałam i dowiedzialam sie dopiero po porodzie wiec i teraz tak zamierzam[emoji14]Zazdroszczę cierpliwości)) ja nie wiem czy wytrzymałabym. Ale chcesz poznać dopiero po porodzie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak [emoji14] z synkiem wytrzymałam i dowiedzialam sie dopiero po porodzie wiec i teraz tak zamierzam[emoji14]Zazdroszczę cierpliwości)) ja nie wiem czy wytrzymałabym. Ale chcesz poznać dopiero po porodzie?
Trzymam kciuki!Sa wyniki bety, ale nie moga podac mi telefonicznie, kolezanka jechala z upowaznieniem odebrac, ja z malym sie nie ruszam nigdzie.
Kciuki!!!Sa wyniki bety, ale nie moga podac mi telefonicznie, kolezanka jechala z upowaznieniem odebrac, ja z malym sie nie ruszam nigdzie.
Ja tez!!! :*Trzymam kciuki!
I jaJa tez!!! :*
A.moja córcia 30.10 też kończy 10 mscTak, mój syn 27.10 kończy 10 msc
A.moja córcia 30.10 też kończy 10 msc![]()
Ja nie wierze w zadne przesądy [emoji6] wyprawke mialam.prawie całą okolo 20tc, jedynie wozek kupilam pozniej bo czekalam az kolezanka skonczy użytkować [emoji6] zreszta teraz tez mam czesc rzeczy jak ubranka, przewijak z wanienka, reczniki, prześcieradła, kocyki itp [emoji14]Mam pytanie do kobitek, które już mają dzieci, kiedy zaczęłyście kompletować wyprawkę? Pytam z ciekawości, bo różnie mówią, te przesądy i wgl![]()
Mam pytanie do kobitek, które już mają dzieci, kiedy zaczęłyście kompletować wyprawkę? Pytam z ciekawości, bo różnie mówią, te przesądy i wgl![]()