Kaamilaaa
Fanka BB :)
Wcale nie musiala byc przesunięta [emoji6] kolezanka miala wynik 11tysiecy w dniu spodziewanej @ a owu nie byla przesunięta [emoji6]Może owulacja była szybciej? Nie jestem eskpertem, ale u każdej kobiety chyba wzrasta inaczej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wcale nie musiala byc przesunięta [emoji6] kolezanka miala wynik 11tysiecy w dniu spodziewanej @ a owu nie byla przesunięta [emoji6]Może owulacja była szybciej? Nie jestem eskpertem, ale u każdej kobiety chyba wzrasta inaczej![]()
To trzymam kciukiPo cichu liczę na dziewczynkę, fajnie by było mieć parkę![]()
Bo właśnie zastanawiam się kiedy iść do ginekologa, teraz aplikacja pokazuje mi 6+3. Jakbym poszła 22 to było 7+0, powinno być już serduszko?Beta moze byc bardzo różna, to bardzo indywidualna kwestia [emoji6] niektóre dziewczyny w terminie @ maja np 20-50 a moja koleżanka w terminie @ miala ponad 11tysięcy![emoji6]
Super, gratuluję serduszkaDziewczyny ja już po wizycie. Jestem w szoku bo w 5+4 Jest już zarodek i widziałam mały pikselek serduszko bijące!!
W poniedziałek jak najbardziej juz powinno byc [emoji6] tez ide w poniedziałek tylko u mnie juz bedzie 7+4 [emoji6]Bo właśnie zastanawiam się kiedy iść do ginekologa, teraz aplikacja pokazuje mi 6+3. Jakbym poszła 22 to było 7+0, powinno być już serduszko?![]()
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, bo ja to w tym wszystkim ciemna jestemW poniedziałek jak najbardziej juz powinno byc [emoji6] tez ide w poniedziałek tylko u mnie juz bedzie 7+4 [emoji6]
A pytaj smialo [emoji6] od tego jest forum zeby sobie pomóc [emoji6]Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, bo ja to w tym wszystkim ciemna jestem![]()