Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bedzie dobrze Kamila....nie dziwie sie ze sie boisz....to zrozumiale ale ta ciąża będzie inna! dotrwasz do końca:*Ja sie nie moge doczekac kopniakow [emoji7][emoji7] to cale skakanie malucha w brzuchu jest chyba najpiekniejsze w calej ciąży [emoji7][emoji7]
Ja dzis troche panikuje bo jestem w terminie kiedy stracilam juz ciążę i mimo ze staram sie od tego odciac zapomniec bo za bardzo boli to jednak wlasnie teraz strach sie nasila... a ustapienie objawow tylko bardziej nakręca..[emoji17]
u mnie były od 21 tygodniaCałe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza!mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!
Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?
tylko ze ja chce ta panią doktor tak czy inaczej...ona mi kazała brać luteine i acard od połowy cyklu no i zaszłam może dzięki temu...a tak pójdę do innego lekarza powie mi że nie widzi powodów żebym brała i będzie kazał odstawic.....nie wiem bałabym sie chybaNiech zapyta czy w tym pakiecie macie prowadzenie ciąży jak tak to super byle by sie znalazł odpowiedni lekarz u was w okolicy [emoji6]
No to musisz sprawdzic czy ta gin ma z nimi umowe [emoji6] ja mam o tyle dobrze ze moja gin wlasnie ma z nimi umowe i nie musze zmieniaćtylko ze ja chce ta panią doktor tak czy inaczej...ona mi kazała brać luteine i acard od połowy cyklu no i zaszłam może dzięki temu...a tak pójdę do innego lekarza powie mi że nie widzi powodów żebym brała i będzie kazał odstawic.....nie wiem bałabym sie chyba
no mega fartNo to musisz sprawdzic czy ta gin ma z nimi umowe [emoji6] ja mam o tyle dobrze ze moja gin wlasnie ma z nimi umowe i nie musze zmieniać
Ja wczoraj powiedzialam dziewczynom o ciąży i bardzo się ucieszyly, wysciskały mnie a młodsza już sobie rozpisala plan obowiązków, żeby mi pomagać codzienniePytanko, mówiły ie już o ciąży rodzinie? My jeszcze nie. Zastanawiam się jak powiedzieć synkowi. Bardzo chciał mieć rodzeństwo. Może zdj z usg? Jak Wy poinformowałyscie dzieci? Ciekawa jestem reakcji.
Zazdroszczę, u mnie bez zmian. Cycki pękają, mdli ciągle i jestem strasznie zmęczona. Az się zaczęłam bać czy nie bliźniakija sie tak czuje nie ciazowo od dwóch dni...no oprocz tego jem jak slon, ale przeszly bóle brzucha,pleców, mdłości
Ja wrocilam do pracy, do szefa tyrana i od rana stresWitajcie mamusie[emoji4] jak sie dzis czujecie? Jakie plany na dzisiejszy dzien?[emoji847]
Całe szczęście, że niedługo będziesz już trochę spokojniejsza!mam dobre przeczucia i ogrom optymizmu, będzie ok!
Kopniaki... nie mogę się doczekać tym bardziej, że jestem debiutantką [emoji3] w którym tygodniu można się ich spodziewać?