no...przykro :/Jak widać nie każdy ma takie zdanie... Najgorzej jak to bliska rodzina
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no...przykro :/Jak widać nie każdy ma takie zdanie... Najgorzej jak to bliska rodzina
Ja bardzo bym chciała dziewczynke ale z drugiej strony boje sie ze u mnie moze byc tak jak u siostry i fiksuje przez to [emoji58]
Ja przeczuc nie mam chco tz mowi ze na bank bedzie dziewczynka. W pierwszej ciazy tez wszyscy wkolo wrozyli corke a jednak jest synek [emoji57]Ja mam już córkę, dlatego jakaś spokojniejsza bym była. Chociaż dziewczyny na tym fejsie z metoda Ramziego wróżą dziewczynke. Przyjaciolka patrząc na mnie mówi to samo i mi przeczucia tez tak mówią![]()
Moja druga ciąża a odkąd się dowiedziałam też mi obojętne. Zawsze chciałam parkę ale teraz myślę że druga dziewczynka też będzie superMi płeć jest zupełnie obojetna, bo to moja pierwsza ciąża...chce tylko zeby wszystko było dobrze
![]()
Jaka płeć by nie była, najważniejsze żeby zdrowe było... I tak będziemy kochac nasze dzieciMoja druga ciąża a odkąd się dowiedziałam też mi obojętne. Zawsze chciałam parkę ale teraz myślę że druga dziewczynka też będzie super![]()
Trzymam kciuki za mniejsze mdłości!Współczuję waszych strat dziewczynyKarolcia trzymaj się!
Ja ostatnio mam chyba mniejsze mdłości, mam nadzieję że to już ten czas że przechodzi powoliw środę byliśmy u moich dziadków żeby im o ciąży powiedzieć to jedyne co usłyszałam to gratulacje, raczej średnio szczere i tekst że dzieci to same problemy i że teraz już w ogóle będę miała przewalone :/ niby mam ich zdanie gdzieś, ale jednak jakiś żal jest, nie da się ukryć
![]()