Madelaine701
Fanka BB :)
Ja mam to samo, prawy bok najlepszy albo na brzuchuNic takiego u siebie nie zauważyłam, wręcz wolę leżeć na prawym boku i trochę się martwię, że będę musiała się niedługo przestawić [emoji53]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo, prawy bok najlepszy albo na brzuchuNic takiego u siebie nie zauważyłam, wręcz wolę leżeć na prawym boku i trochę się martwię, że będę musiała się niedługo przestawić [emoji53]
Też się nad tym zastanawiam bo to również moje ulubione pozycje [emoji12]Ja mam to samo, prawy bok najlepszy albo na brzuchu [emoji14] jak ja poźniej będę spała?![]()
Dasz radęJa mam to samo, prawy bok najlepszy albo na brzuchujak ja poźniej będę spała?
![]()
Mam taką nadziejęDasz radęja też wiecznie spie na prawym boku lub na Brzuchu
.w pierwszej ciąży jak brzuch zaczął.rosnąć to jakoś psychicznie się przestawilam ze muszę spać na plecach i tak spałam![]()
90% to dużo, na pewno będzie po Twojej myśli!Hej dziewczyny
Pisalam troszke wczesniej na tym watku
Moze ktoras tak miala a mianowice jestem w 6+4 tc usg mialam w 5+1tc i wyszlo mi ze mam 2 pecherzyki ciazowe jeden mniejszy od drugiego. Dostalam duphaston i femibion1 . Boje sie ciazy blizniaczej bo mam juz dwoje dzieci w wieku 6 i 4 lat . Na sama mysl o blizniakach slabo mi i cala sie trzese . Gin powiedziala ze w 90%ten mniejszy moze zaniknac tylko pytanie po co dala mi duphaston .jestem zalamana
Duphaston a ciążaHej dziewczyny
Pisalam troszke wczesniej na tym watku
Moze ktoras tak miala a mianowice jestem w 6+4 tc usg mialam w 5+1tc i wyszlo mi ze mam 2 pecherzyki ciazowe jeden mniejszy od drugiego. Dostalam duphaston i femibion1 . Boje sie ciazy blizniaczej bo mam juz dwoje dzieci w wieku 6 i 4 lat . Na sama mysl o blizniakach slabo mi i cala sie trzese . Gin powiedziala ze w 90%ten mniejszy moze zaniknac tylko pytanie po co dala mi duphaston .jestem zalamana
W sumie to chyba normalne bo mamy teraz wyższa temperaturę ciałaLaski Wam też tak zimno wieczorami? Od paru dni zauważyłam, że ciało mam gorące a strasznie mi zimno. W domu mam ciepło![]()