Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
37-38 podobno jest bezpiecznieMi też jest zimno, mam zimne stopy. No i właśnie tęsknię za gorącymi kąpielami. Ostatnio włączam wodę i mierzę temp. i dla mnie 36 stopni to zimna woda, no ale nie można więcej![]()
Jaka duża jużMoja kijanka kochana!![]()
![]()
![]()
O rany ja w zaawansowanej ciąży nie mogłam w ogóle leżeć na plecach, nawet usg tak nie wytrzymałam, bo zaraz odlot miałam.Dasz radęja też wiecznie spie na prawym boku lub na Brzuchu
.w pierwszej ciąży jak brzuch zaczął.rosnąć to jakoś psychicznie się przestawilam ze muszę spać na plecach i tak spałam![]()
PięknaZobacz załącznik 909225
Moja kijanka kochana! [emoji7][emoji7][emoji7]
Fakt w 7-8 miesiącu musiałam już na boku bo się robiło słabo. Masz racjęO rany ja w zaawansowanej ciąży nie mogłam w ogóle leżeć na plecach, nawet usg tak nie wytrzymałam, bo zaraz odlot miałam.
Ja zasnelam po 20 i już o 6 byłam wyspana o dziwoDzień dobry, czy tylko ja nie mogę spać ?