Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Ja z herbat piję czerwoną, rooibos i miętę![]()
Ja to kawę + kawę zbożowa za bardzo lubie ten smak. A do tego duuuzo soku z pigwy. Wczoraj poszłam na rekord ponad 6litrow płynów [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z herbat piję czerwoną, rooibos i miętę![]()
Ja dziś na chrzcinyHejkamy z młoda dopiero wstalysmy [emoji23] pogoda nie najgorsza wiec chyba zaliczymy płac zabaw po wyborach
a wy jakie macie plany?
Kiedy się glukoze robi? Bo widzę, że niektóre z Was już robią, a ja w poprzednich ciążach robiłam jak byłam w stanie zaawansowanym... Ja z kolei mam lekko podwyższone tsh..
Dzieńdoberek
Chciałbym się przyłączyć
28 lat
7+2 tc
Mam już dwuletnią córkę
Ja dziś na chrzcinya tak to czekam na jutrzejszą wizytę u ginekologa, tak się boję, że szok ...
Ja robiłam już hormony takie jak prolaktyna, TSH, ft4 i progesteron. Grupę krwi, toksoplazmozy igg igm, morfologia, cukier i mocz ... narazie to miałam zalecone. Robiłam wszystko narazJak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz dał mi już skierowanie na te wszystkie badania w 1trzymestrze. Czy robiła już ktoras z Was? Do 3 listopada mam mieć zrobione, czy można wszystkie na raz zrobić jednego dnia?
Jak byłam ostatnio na wizycie, to lekarz dał mi już skierowanie na te wszystkie badania w 1trzymestrze. Czy robiła już ktoras z Was? Do 3 listopada mam mieć zrobione, czy można wszystkie na raz zrobić jednego dnia?
Coś czuję , że dziś bezsenna noc będzie . .Kochana nie bój się wszystko będzie dobrze! Musi być![]()
U mnie to już chyba powoli mdłości przechodzą, czasem tylko jak bardzo głodna jestem to mnie mdli, pozatym da się żyćmam nadzieję że to już koniec, chociaż szczerze to trochę wcześnie i się zastanawiam
Jeszcze dwa tygodnie do wizyty, doczekać się nie mogę, w piątek planuje iść na badania krwi i moczu, ciekawe czy zemdleje jak zwykle...