reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?
Tak, ja mam umówione prenatalne na 19 listopada

reklama
@Kaamilaaa matko ale łeb pusty. Moze to i lepiej ze pozbylaś sie balastu.
Ja juz po wyborach. Zaraz obiad nastawiam. A po południu spacer.
Mi oprocz piersi nic nie dolega. Zero mdlosci, zero bóli, nawet jakby mniej śpiąca jestem. Witam nowe mamy.
A co do jedzenia to od wczoraj pochlaniam ser żółty. Wszedzie i duzo[emoji4]
Badania mam zrobione wszystkie + cytologia. Nawet dentyste zaliczylam zeby juz tam mi sie pozniej nic nie przypaletalo. Nastepna wizyte mam w Listopadzie 14. I pozniej wiem ze krew +mocz i jak dobrze doslyszalam gbs.
Umawialyscie sie juz na prenatalne?
Bardzo dobrze ze sie go pozbylam [emoji6] musze teraz tylko dokonczyc sprawę [emoji6] zeby miec z głowy bo w przyszlym roku moze byc tak ze po pierwszej przeprowadzce po jakims czasie będziemy chcieli wyjechac za granice i poki on rowniez ma pelnie praw to chocby tylko mi na zlosc to no nie pozwolilby wyjechac [emoji6][emoji57]
Ja chce sie umowic na 26.11 czyli 12+4 ale to po jutrzejszej wizycie[emoji120]

Ja robię na początku ponieważ w pierwszej ciąży miałam cukrzyce, wiec teraz większe prawdopodobieństwo, ze cukrzyca będzie znowu. W takim wypadku robi się krzywa już na początku ciąży. Później jest jeszcze raz standardowo chyba ok 23 tygodnia? Nie pamietam dokładnie ale jakoś w połowie ciazy
ooo to lekarz Ci tak zlecił?? jak w pierwszej ciąży nie wiem czy miałam, bo niestety w trakcie zwymiotowałam i lekarz stwierdził, że mnie nie będzie męczył, natomiast w drugiej mi właśnie trochę wyszło... i byłam na diecie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry