Nataśka
Fanka BB :)
GratulujęO rany, aż się wzruszyłam! Serducho pięknie bije, wszystko superdzidzio ma 1,1cm, 7 tyg1dzien, termin wg usg na 09/06
A teraz idę na spacer, bo piękna pogoda! Zobacz załącznik 909588
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujęO rany, aż się wzruszyłam! Serducho pięknie bije, wszystko superdzidzio ma 1,1cm, 7 tyg1dzien, termin wg usg na 09/06
Właśnie dlatego ja sobie to odpuściłam, szkoda kasyDziewczyny szukam fajnego notatnika ciążowego. Niby zamowilam ten segregator ciążowy z mamy ginekolog ale to pic na wodę. Owszem ładnie wykonany ale można samemu zrobić. Wzięłam zestaw i o tyle fajnie ze mam ta torbę i przypinki ale gdybym wiedziała wczesniej to na pewno nie jest to warte 80zl kupiłam tez ten segregator pediatry czym. Przydatny gadżet ale tez za drogi. Wystarczy mieć porządek w dokumentach bo to raczej przydaje się jako prezent dla młodej mamy która ma pierwsze dziecko. Jednym słowem wyrzuciłam w błoto 150zl
[emoji7] [emoji7] [emoji7]O rany, aż się wzruszyłam! Serducho pięknie bije, wszystko super [emoji173]️dzidzio ma 1,1cm, 7 tyg1dzien, termin wg usg na 09/06
Ogólnie to dziwię się że jest taki szał na rzeczy od mamy ginekolog, przecież one są drogie... Te koszule, majtki, segregatory.... Wolę przeznaczyc te pieniążki na inne rzeczy, ale każdy robi jak woli,a i żeby nie było ogólnie uważam że mama ginekolog robi fajną robotę pisząc różne artykuły na blogu itd
Ja tak samo [emoji57] dla mnie to tylko wydawanie kasy... mozna miec bardzo podobne a w duzo mniejszej cenie [emoji57]Ogólnie to dziwię się że jest taki szał na rzeczy od mamy ginekolog, przecież one są drogie... Te koszule, majtki, segregatory.... Wolę przeznaczyc te pieniążki na inne rzeczy, ale każdy robi jak woli,a i żeby nie było ogólnie uważam że mama ginekolog robi fajną robotę pisząc różne artykuły na blogu itd
Jak po USG??Mi o dziwo też dzisiaj drugi dzień już nie muli, śniadania ze smakiem zjadłam i mam nadzieję że to już koniec tych mdłości. Okaże się jutro jak wcześnie wstanę do pracy [emoji14]
Za 2h mam USG! Stres coraz większy. Jutro za to idę na badania krwi.
Niby o 17:20 ale wejde pewnie po 18[emoji6]Kamila pzypomnijo której masz wizytę?