OkNiby o 17:20 ale wejde pewnie po 18[emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OkNiby o 17:20 ale wejde pewnie po 18[emoji6]
Super, gratulacjeO rany, aż się wzruszyłam! Serducho pięknie bije, wszystko superdzidzio ma 1,1cm, 7 tyg1dzien, termin wg usg na 09/06
A teraz idę na spacer, bo piękna pogoda! Zobacz załącznik 909588
Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby na wzdęcia poza śliwkami? Mnie już tak męczą, ze mam wszystkiego dosyć((
Strasznie się boję.. Czuje w środku nie pokój.. Spodziewam się że nie będzie jeszcze zarodka ale martwią mnie te bóle i klucia..wczoraj wstawalam z łóżka zabolalo raz ale tak że aż mnie zginęło dziś było cały dzień ok a teraz już boli.. W pierwszej ciąży nic mi nie było.. A teraz.. Ciągle się Boje.. O której macie wizyty??Super [emoji7]
Dziewczyny które jutro maja wizytę też czujecie taki stres ? Ja od wczoraj wariuje , już nawet płakałam....
Ja o 15:20Strasznie się boję.. Czuje w środku nie pokój.. Spodziewam się że nie będzie jeszcze zarodka ale martwią mnie te bóle i klucia..wczoraj wstawalam z łóżka zabolalo raz ale tak że aż mnie zginęło dziś było cały dzień ok a teraz już boli.. W pierwszej ciąży nic mi nie było.. A teraz.. Ciągle się Boje.. O której macie wizyty??
Pewnie bd pierwszaJa o 15:20
Dam dam. Serce zaczyna mi walicPewnie bd pierwszadaj znać od razu po
No ja od rana czuje nie pokój.. A wizytę mam dopiero o 18.15Dam dam. Serce zaczyna mi walic