martoosia04
Fanka BB :)
Przyszły moje testy z Allegro i co? Nie wytrzymałam.
Biel wizira! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Biel wizira! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@martosia04 a czy ty nie obiecalas ostatnio juz nie testowac i czekac do terminu @ ? [emoji57] po co testujesz juz teraz i to popołudniu? Zeby sie zdolowac ? [emoji57]
Przywoluje cie wiec do porządku ! Ty masz kobieto sikac podobno okolo 26.09 czyli tak jak ja wiec prosze brac ze mnie przyklad i grzecznie czekac [emoji14]Emocje mnie poniosły [emoji23][emoji23][emoji23]
Przywoluje cie wiec do porządku ! Ty masz kobieto sikac podobno okolo 26.09 czyli tak jak ja wiec prosze brac ze mnie przyklad i grzecznie czekac [emoji14]
Noo oby [emoji14] oddam ci moze troche mojej nazbueranej cierpliwosci, co ? [emoji14]Hahaha postaram się już po nie nie sięgać. A przynajmniej przez weekend nic nie zatestować. [emoji23]
Noo oby [emoji14] oddam ci moze troche mojej nazbueranej cierpliwosci, co ? [emoji14]
Oj wysyłam Ci całą masę!!!! :*Biorę!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dobra ciężarne - podrzucać mi tu babskie fluidy ciążowe, bo mam parcie na te dwie kreski!
Nadzieja jest zawsze moja drogaDziś 37,02 [emoji177] - 11dpo. Ale nadziei zero.
Choc wg innej Apki niż owufriend owu miałam 9 dni temu, więc jest albo 11dpo albo 9 dpo [emoji23][emoji23]