Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też chodzę prywatnie, ale nie wiem czy będzie USG na każdej wizycie. Tym bardziej, że prenatalne i wizyta prawie zbiegną się w czasie.Ja chodzę prywatnie, i mam usg na każdej wizycie
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tztowi pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909927
Hehe ja bardzo chcialamyb żeby były bliźnięta. Ale raczej to niemożliwe bo ani w mojej ani w meza rodzinie nie ma bliźniątW ogole to mowilam wam ze moj tz liczyl na wiecej niz jedno ? [emoji23] ciagle mowil ze beda trojaczki i jak wrocilam i wsiadlam do auta i mu pokazalam foto i powiedzialam ze wszystko jest dobrze to popatrzyl i pyta "ale tylko jedno serduszko ?? No co ty? Czemu nie wiecej ? " [emoji23][emoji23][emoji23]