Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzę prywatnie do ginekologa więc i badania robiłam prywatnie.. pewnie powinnam jednocześnie pójść gdzieś na NFZ, ale w pierwszej ciąży to poruszam się po tych zagadnieniach jak dziecko we mgle. [emoji29]O mamo Pianistka czemu aż tyle??
Nie robisz na NFZ?
No nie [emoji6] mam tylko powiekszone piersi i dwa razy zdarzylo mi sie wymiotowac a tak to nic nawet mdłości[emoji6]To nie masz żadnych objawów?
No te pierwsze badania najdroższe niestety... pozniej to tylko krew i mocz wiec juz nie bedzie to jakos wiele [emoji6]Dziś rano byłam na badaniu krwi i moczu, zostawiłam w Citomedzie prawie 300 zł. [emoji29]
Paragon wygląda na pierwszy rzut oka jakbym porządne zakupy zrobiła w markecie. ^^
Ja za swoje wyniki 200 zł a jeszcze wszystkiego nie zrobiłam, teraz przed kolejna wizytą mam resztę zrobić. Ogólnie w tym miesiącu to juz na dzieciątko wydałam łącznie 750 złDziś rano byłam na badaniu krwi i moczu, zostawiłam w Citomedzie prawie 300 zł. [emoji29]
Paragon wygląda na pierwszy rzut oka jakbym porządne zakupy zrobiła w markecie. ^^
Ale to zalezy czy jest tam karencja bo jak jest to wykupienie takiego ubezpieczenia nic tu nie da [emoji57]Pianistka ja wykupilam sb ubezpieczenie w InterRisk to grupa LuxMed i płace 150zl Mc ale mam tam wizyty prowadzenie ciąży usg i badania tak to bym chyba zbankrutowala... Zastanów się nad tym zapytaj czy Twój lekarz przyjmuje w ramach tego ubezpieczenia bo mimo iż później mniej badan to się zbiera