Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który tydzień?Dzien dobry jeszcze nie ma lipcowek, a ze z moich obliczen wychodzi 3.07 to.kto wie Przylanczam sie do Was
Takze sie witam To moje dziecie nr 2, pierwsza princessa ma juz 4 latka.
Pozdrawiam
Tyle co nasikane na test, wiec nie pozniej niz 4ty [emoji4]Który tydzień?![]()
Chodzę prywatnie do ginekologa więc i badania robiłam prywatnie.. pewnie powinnam jednocześnie pójść gdzieś na NFZ, ale w pierwszej ciąży to poruszam się po tych zagadnieniach jak dziecko we mgle. [emoji29]
Właśnie wróciłam,serducho bije, termin 10.06. Ulga i radość niesamowita [emoji173][emoji173][emoji173]
Strasznie duzo płacicie..ja sobie dzis sprawdzalam ile mi wyjdzie za badania te na ktore mam znizke lub nie mam w pakiecie i wychodzi ze niecale 100[emoji2]
Mi o cytomegali ginekolog nic nie mówiłMam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...
Cytomegalia nie jest obowiazkowa ale toksoplazmoza juz tak..Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...
Ja dostalam i to i to i całą resztę... 250zl.Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie dostalyscie zalecenie by zbadać się w kierunku toxo i cytomegali? Ja zarówno ostatniej jak i w obecnej ciąży dostałam skierowanie na.krew, mocz i glukoze...