Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@martooosia04 nie wiem. Umówiłam się do kliniki i zobaczymy co powiedzą ale strasznie to przeżywam.
@Ella7 obyś miała racje
Trzymam kciuki! A zgagi współczuję. To pieczenie jest straszne. Strach cokolwiek jeść.Zgaga na pokładzie [emoji24]
Trzymajcie kciuki za poranną temp. Ale coś czuję, że jutro już będzie poniżej 37. [emoji849]
O kurcze, strasznie mi przykro, bo kciuki trzymałam jak głupia. Wierzę że szybko sie uda!U mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.
Załamałam sie totalnie. Taki spadek z dnia na dzień [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] szybki szok. Ale powiedziałam sobie, że startuję z badaniami! Muszę wiedzieć czy coś jest nie tak.
Wiec opuszczam wątek i trzymam kciuki za to, by szybko dochodziły kolejne czerwcowki.
A ja nadal trzymam kciuki i mam nadzieję że termometr kłamie i @ nie przyjdzieU mnie juz po ciąży.... znaczy nie udało sie. Spadek dzis do 36,79 wiec czekam na @.
Załamałam sie totalnie. Taki spadek z dnia na dzień [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] szybki szok. Ale powiedziałam sobie, że startuję z badaniami! Muszę wiedzieć czy coś jest nie tak.
Wiec opuszczam wątek i trzymam kciuki za to, by szybko dochodziły kolejne czerwcowki.
A ja nadal trzymam kciuki i mam nadzieję że termometr kłamie i @ nie przyjdzie