Coś ty u mnie na odwrót byłoNo tak i to nie jest zabawne ani trochę...
Szczerze...? Porod dla mnie to byl pikus, a wbijanie igly i pobieranie krwi to dla mnie tragedia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś ty u mnie na odwrót byłoNo tak i to nie jest zabawne ani trochę...
Szczerze...? Porod dla mnie to byl pikus, a wbijanie igly i pobieranie krwi to dla mnie tragedia.
Mam to samo... O wiele mniej boję się poroduNo tak i to nie jest zabawne ani trochę...

Rozmiar piersi a pokarm i jego ilość to całkiem inny temat. Ja miałam piersi spore, po porodzie pod rozmiar D spokojnie i pokarmu było tyle co nic. A obecnie piersi mam takie same tylko bardziej pełne i zaczynają być bolesne, wcześniej były praktycznie takie same jak przed ciąża , obecnie 8+4 i dopiero teraz bolesność się pojawiłaHej dziewczyny, jak tam samopoczucie? Ja się czuję mało ciążowo, nawet zapominam o tym. Trochę mnie bolą piersi ale już się przyzwyczaiłam. Słuchajcie czy piersi rosną całą ciąże bo mi się tylko jakby ujedrnily i są pełniejsze, ale rozmiar mam ten sam. Boję się że nie wykarmie dziecka takimi małymi aż strach![]()
Ja się ważę na bieżącoaż strach będzie wejść na wagę
![]()
Si. Mialam od razu.Dziewczyny, te ktore juz po wizytach, macie juz zalozona kartę ciazy ?
Dzien dobry[emoji257]
Tak, powiedziałam po pierwszej wizycie. Lubię załatwiać sprawy od razu.dziewczyny powiedzialyscie juz w pracy? u mnie juz cala rodzina wie najblizsza i zastanawiam sie kiedy w pracy powiedziec
Okropne. Mam nadzieję, że uda Ci się szybko i bezstresowo pójść na zwolnienie i twojemu mężowi zmienić pracę.Wiem, ze nie rozumiecie do konca. Ale to czlowiek na wysokiej pozycji, z kontaktami a do tego psychopata. Potrafi nachodzic w domu, sledzic, nekac telefonami,robic zla opinie zebys nie znalazla innej pracy. Byl juz, pozywany o mobbing, molestowanie i gwalt. Myslicie, ze cos mu zrobili? Tylko sie utwierdzil w przekonaniu, ze jest nietykalny. Chce uciec ale musze zrobic to madrze.
Rozmiar piersi nie jest istotny jesli chodzi o karmienie... teraz mam juz trochę wieksze i pelniejsze i ledwo mieszcza sie w moim normalnym staniku, w pierwszej ciazy na poczatku byly takie same rozmiar B, w polowie zrobily sie wieksze i po porodzie byly w rozmiarze D, a karmilam tylko 3msc bo mimo walki tracilam pokarmHej dziewczyny, jak tam samopoczucie? Ja się czuję mało ciążowo, nawet zapominam o tym. Trochę mnie bolą piersi ale już się przyzwyczaiłam. Słuchajcie czy piersi rosną całą ciąże bo mi się tylko jakby ujedrnily i są pełniejsze, ale rozmiar mam ten sam. Boję się że nie wykarmie dziecka takimi małymi aż strach![]()