Silje1008
Fanka BB :)
Sory ze tak nieskladnie piszę ale jestem w pracy i tak w miedzy czasie zajrzalam co tam u was słychać.
A tak w ogole to i mnie zaczal padac ŚNIEG aaaaaaaaa
Ojejku/) a gdzie Ty mieszkasz? Małopolska??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sory ze tak nieskladnie piszę ale jestem w pracy i tak w miedzy czasie zajrzalam co tam u was słychać.
A tak w ogole to i mnie zaczal padac ŚNIEG aaaaaaaaa
Ja bym zaczekala do konca listopada. Nie wiem czy docenia Twoja szczerosc i gre fair.
A mi chodzi o to, ze wiekszosc pracodawcow patrzy tylko na swoj interes i nawet super ludzie postawieni w takiej sytuacji beda sprawdzac czy sie kasa zgadza.Ja akurat uważam, ze kobiety w ciąży w wielu przypadkach same sobie robią zła renomę. Nie można wszystkich do jednego worka wrzucać. Ale jeśli zamierzamy wracać do pracy to należy podejść fair
Witaj, na tym etapie moze tak byc ze jeszcze nic nie widac[emoji6] mogla sie owulacja przesunac po prostu [emoji6]Cześć dziewczyny. Ja tylko tak z doskoku zapytac czy to , ze w 4t3d nie widac na usg pęcherzyka to cos zlego ? Kiedy u Was bylo widac pecherzyk?
To.moja druga ciaza
Pierwszego syna stracilam w 23tc w czerwcu.. nie pamiętam kiedy bylo widac pecherzyk a teraz bardzo sie stresuje![]()
jesli owulacja wystapila pozniej to jak najbardziej moze jeszcze nie byc, przykro mi z powodu synka...Cześć dziewczyny. Ja tylko tak z doskoku zapytac czy to , ze w 4t3d nie widac na usg pęcherzyka to cos zlego ? Kiedy u Was bylo widac pecherzyk?
To.moja druga ciaza
Pierwszego syna stracilam w 23tc w czerwcu.. nie pamiętam kiedy bylo widac pecherzyk a teraz bardzo sie stresuje![]()
No my już 9 Msc temu się zdecydowaliśmy ale trochę nam zeszłoWowsuper ja żałuję, że wcześniej się nie zdecydowałam
![]()
Super, witaj i gratulacjeCześć dziewczyny!
Zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski co mnie bardzo cieszy. Jestem w 7 tygodniu ciąży - pierwszą wizytę mam w dniu 07.11.2018. A tu widzę, że większość z Was już po pierwszych wizytach i już wyniki robicie. Jak się przygotować do pierwszej wizyty będąc w ciąży. O co pytać itp. itd. Może podpowiecie mibyłoby mi miło - a raczej nam
![]()
FajnieNo my już 9 Msc temu się zdecydowaliśmy ale trochę nam zeszło![]()
Fantastyczna niepsodzianka bo tak jak mówisz zawsze jest nieodpowiedni moment albo znów starania trwają dłuższy czasFajnieja też marzyłam o drugim dziecku już dawno ale zawsze,, coś" się działo i dopiero chcieliśmy od stycznia zacząć starania a tu taka niespodzianka
![]()