Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Pięknyale podobno w drugiej ciąży szybciej brzuchol rośnie
znajoma też 9 tydz. I brzusio spory
![]()
To mnie pocieszylas bo już zaczęłam się zastanawiać czy to normalne... [emoji848][emoji848][emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pięknyale podobno w drugiej ciąży szybciej brzuchol rośnie
znajoma też 9 tydz. I brzusio spory
![]()
Normalne wszystko jest okTo mnie pocieszylas bo już zaczęłam się zastanawiać czy to normalne... [emoji848][emoji848][emoji848]
Nie męcz się kobietko weź sobie 2 tabletki ... Pociesze Cię, że ja biorę na serce tabletki bo muszę codziennie.Dziewczyny ratunku! Boli mnie oporowo ząb. Myślicie ze mogę wziąć 2x Apap? Wiem ze możemy jeden na raz...

W pierwszej ciąży lykalam apap I paracetamol jak cukierki takie miałam bóle głowy .. Mały urodził się zdrowy i nic mi nie jest . Także myślę że jednorazowo lepiej wziąć bo stres towarzyszący bólowi jest gorszy niż same tabletki
A może się czymś zatrułaś? Albo jakiś wirus?Dziewczyny umrę że strachu... Zaczęłam wymiotować wieczorem.. Ale co tylko zjem wypije zaraz zwracam.. Chyba w ciąży nie powinno tak być.. A w 1 ciąży tak się zaczęły moje problemy ale to byl 6-7msc![]()
No właśnie nie bardzo bo jadłam to samo co synek a on zdrowiutki (dzięki Bogu)... Od kilku dni mam mocniejsze mdłości a dzis już wogole masakra od rana..A może się czymś zatrułaś? Albo jakiś wirus?