Silje1008
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyćmiałam się trochę z tym wstrzymać ponieważ jestem po przejściach, ale podczytuje was od dłuższego czasu. U mnie dzisiaj 6t1d termin przewidywany na 21.06
![]()
Hej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyćmiałam się trochę z tym wstrzymać ponieważ jestem po przejściach, ale podczytuje was od dłuższego czasu. U mnie dzisiaj 6t1d termin przewidywany na 21.06
![]()
Ale robisz to dla dzidziusiaJa to prawdopodobnie będę brała do końca ciąży i trochę po także jeszcze sporo zastrzyków przede mną...![]()
Poleż trochę... i głowa do góry... U mnie lekarz stwierdzi dużego krwiaka ale przepisał mi leki kazał odpoczywać nie dźwigać leżeć nie stresować się wiadomo z tym jest trudno... Ale nie mamy wpływu już na toJa już odliczam godziny do poniedziałku bo się martwię że jednak coś nie tak...
Od czasu do czasu po nawet niewielkim wysiłku pojawiają się plamienia-brudzenie i mam już czarne myśli
ale staram się myśleć pozytywnie bo w pierwszej też miałam dużego krwiaka i nie plamiłam a krwawiłam bardzo tydzień w szpitalu leżałam później w domu się oszczędzalam i dzisiaj mam cudownego 7 letniego synka
także kochana damy radę 
A który to już tydzień [emoji6] wydaje mi się,że przy takiej becie zobaczysz już fasolkę [emoji4]Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i zastanawiam się czy przy becie powyżej 15 tysięcy będzie coś widać? Jak myślicie? Nie chcę się stresować
A który to tydzień? U mnie jutro 6t3d i też mam wizytę...ciekawe co będzie widać.Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i zastanawiam się czy przy becie powyżej 15 tysięcy będzie coś widać? Jak myślicie? Nie chcę się stresować