Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Albert jest swietne [emoji14] moj nr 1 na liscie najlepszych [emoji14]Ja mam jakieś spaczenie co do imion skrajnie popularnych, typu Antek, Franek, Amelka, Zuzia, Helenka itp... owszem, są ładne ale co drugie dziecko w szkole nosi teraz to imię..
Dla dziewczynek podoba mi się dużo imion - Iga, Inga, Blanka, Emilia, Pola, Mila... i wiele innych.
Z chłopcami mam problem, ale chyba dla mnie najładniejsze to Oskar, może Albert, Ernest, Stefan, Maurycy?różne imiona mi chodzą po głowie [emoji39]
Podoba mi się Helenka i Franek...od zawsze myślałam o Helenie...ale tak jak piszesz: za bardzo popularne i jednak trochę mi to przeszkadza.Ja mam jakieś spaczenie co do imion skrajnie popularnych, typu Antek, Franek, Amelka, Zuzia, Helenka itp... owszem, są ładne ale co drugie dziecko w szkole nosi teraz to imię..
Dla dziewczynek podoba mi się dużo imion - Iga, Inga, Blanka, Emilia, Pola, Mila... i wiele innych.
Z chłopcami mam problem, ale chyba dla mnie najładniejsze to Oskar, może Albert, Ernest, Stefan, Maurycy?różne imiona mi chodzą po głowie [emoji39]
Odebrałam wyniki badań online.. cukier 102.. myślicie, że na podstawie tego będę musiała powtarzać badania? [emoji53]
No i cytomegalia IgG 492 [emoji33] czyli przechodziłam kiedyś tą chorobę.. na szczescie igM ujemne..
W ogóle wszystko takie w dolnych granicach normy, ale to chyba (?) w ciąży normalne.