filkat
Fanka BB :)
Na drugie ma JulianPoszliście na kompromis![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na drugie ma JulianPoszliście na kompromis![]()
Ja chciałam żeby moj syn Julek sie nazywał ale mąż sie uparł że Rafałek co z kolei mi się nie podobało I mamy Patryka![]()
Witaj. To mamy podobnie z dziewczynami. 13 i roczna. No ale ja mam jeszcze syna 10latJa też mam dwie córki i teraz koniecznie musi być SYNbo mąż mnie z domu wyrzuci
(żart)
A obok synka kto taki piękny?
A obok synka kto taki piękny?ja do kompletu z córką mam bf
![]()
Na weekend będę sama z dziećmi, bo ukochany jedzie na 2dniowe warsztaty związane z jego hobby. Nie wiem jak dam radę z tymi moimi mdlosciami :-) Co za słodkie istoty [emoji7]
@Ja-ga, wspierajmy się w weekend w takim razie. Mój mąż też wyjechał. Ja co prawda nie mam mdłości, ale energii na bieganie za dwulatką też niestety nieDzień dobry Kochane
W końcu przespalam noc (tzn 3pobudki na siku, ale poza tym mocny sen). Mąż właśnie smaży jajecznicęNa weekend będę sama z dziećmi, bo ukochany jedzie na 2dniowe warsztaty związane z jego hobby. Nie wiem jak dam radę z tymi moimi mdlosciami :-)
A jutro jadę po pierwsze ciążowe ubranka (+kilka niemowlęcych) z olx :-)
Miłego, leniowego dnia :-*
Ae super [emoji173][emoji173]