Kaamilaaa
Fanka BB :)
A co sie dzieję ?Uhuhu to widzę że nie tylko ja dzisiaj się tak strasznie czuje. Najbardziej tylko martwi mnie ten brzuch![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co sie dzieję ?Uhuhu to widzę że nie tylko ja dzisiaj się tak strasznie czuje. Najbardziej tylko martwi mnie ten brzuch![]()
Ja tak samo odpukując czuję się rewelacyjnieWspółczuję wam dziewczyny [emoji20]
Ja sie nadal czuje swietnie, właśnie skończyłam sprzatac mieszkanie, jeszcze ubrania uloze później no i teraz za obiad sie biore a potem chyba za książkę[emoji14]
Boli mnie, ciągnie tak bokami i stresuje się tymA co sie dzieję ?
Macica Ci się rozciąga. To był moj i pierwszy objaw ciazy, jeszce przed testem. Teraz tylko trochę czuję to rozciąganie. Ale w poprzednich ciążach czułam je non stop: jakbym miała od macicy wzdłuż pachwin założone taśmy rozciągające (takie do ćwiczeń) i musiała ciągle je rozciągać.Boli mnie, ciągnie tak bokami i stresuje się tym
Wiem że się rozciąga, ale mimo wszystko mnie to strasznie stresuje. Straciłam jedna ciążę już dlatego tak panikuje. Bardzo chcę z żeby teraz się udałoMacica Ci się rozciąga. To był moj i pierwszy objaw ciazy, jeszce przed testem. Teraz tylko trochę czuję to rozciąganie. Ale w poprzednich ciążach czułam je non stop: jakbym miała od macicy wzdłuż pachwin założone taśmy rozciągające (takie do ćwiczeń) i musiała ciągle je rozciągać.
Uda się <3Wiem że się rozciąga, ale mimo wszystko mnie to strasznie stresuje. Straciłam jedna ciążę już dlatego tak panikuje. Bardzo chcę z żeby teraz się udało
Doskonale Rozumiem twoj strach[emoji8] jakis czas temu ja panikowalam bo nie mialam zadnych objawów, nawet tych boli ktore przeciez sa normalne[emoji8] nie stresuj sie, zajmij czyms przyjemnym [emoji8] wszystko bedzie dobrze [emoji8]Boli mnie, ciągnie tak bokami i stresuje się tym
Kamila to ja tak samo jak Ty, w świetnej formie ogarniam mieszkanie, piorę, gotuje [emoji23] dziś rosołek, taka zachcianka [emoji4] za chwilę w mieszkaniu będzie tak czysto że nie będę miała co robić przez pozostałe miesiące ciąży [emoji16][emoji23]Współczuję wam dziewczyny [emoji20]
Ja sie nadal czuje swietnie, właśnie skończyłam sprzatac mieszkanie, jeszcze ubrania uloze później no i teraz za obiad sie biore a potem chyba za książkę[emoji14]