reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Współczuję wam dziewczyny [emoji20]
Ja sie nadal czuje swietnie, właśnie skończyłam sprzatac mieszkanie, jeszcze ubrania uloze później no i teraz za obiad sie biore a potem chyba za książkę[emoji14]
Ja tak samo odpukując czuję się rewelacyjnie :) kończę sprzątanie i zaraz będę obiad robić :)

Boli mnie, ciągnie tak bokami i stresuje się tym
Macica Ci się rozciąga. To był moj i pierwszy objaw ciazy, jeszce przed testem. Teraz tylko trochę czuję to rozciąganie. Ale w poprzednich ciążach czułam je non stop: jakbym miała od macicy wzdłuż pachwin założone taśmy rozciągające (takie do ćwiczeń) i musiała ciągle je rozciągać.

Macica Ci się rozciąga. To był moj i pierwszy objaw ciazy, jeszce przed testem. Teraz tylko trochę czuję to rozciąganie. Ale w poprzednich ciążach czułam je non stop: jakbym miała od macicy wzdłuż pachwin założone taśmy rozciągające (takie do ćwiczeń) i musiała ciągle je rozciągać.
Wiem że się rozciąga, ale mimo wszystko mnie to strasznie stresuje. Straciłam jedna ciążę już dlatego tak panikuje. Bardzo chcę z żeby teraz się udało

reklama
Współczuję wam dziewczyny [emoji20]
Ja sie nadal czuje swietnie, właśnie skończyłam sprzatac mieszkanie, jeszcze ubrania uloze później no i teraz za obiad sie biore a potem chyba za książkę[emoji14]
Kamila to ja tak samo jak Ty, w świetnej formie ogarniam mieszkanie, piorę, gotuje [emoji23] dziś rosołek, taka zachcianka [emoji4] za chwilę w mieszkaniu będzie tak czysto że nie będę miała co robić przez pozostałe miesiące ciąży [emoji16][emoji23]

Do góry