Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sama od siebie nie śpię od 4:30, masakra jakaś... nie wiem czemu się tak ostatnio budzę :/Jezuuuuu moja córa zrobiła dzisiaj pobudkę o 5:19 [emoji33]
niestety też tak, co chwilę tylko o jedzeniu myślę i burczy mi w brzuchu..Cześć dziewczynyczy wy też macie takie ataki wilczego głodu? Wczoraj o 22 musiałam zrobić sobie kanapkę bo brzuch aż mnie bolał a teraz znowu. Może z 45 minut leżałam w łóżku , najpierw mi burczało a później zaczęło tak ssać ze musiałam szybko coś zjeść hehe
Ja chyba zbyt rzadko jem, jak siedzę w domu to w zasadzie jem tylko 3 główne posiłki i owoc. Ale jak wstaje o 9 to od razu dzień jest krótszy, jak wstawalam do pracy o 5 to o 9 jadłam już drugie śniadanieniestety też tak, co chwilę tylko o jedzeniu myślę i burczy mi w brzuchu..
Tez tak mam, zwlaszcza rano i boje się jak jutro przetrwam[emoji45]Cześć dziewczynyczy wy też macie takie ataki wilczego głodu? Wczoraj o 22 musiałam zrobić sobie kanapkę bo brzuch aż mnie bolał a teraz znowu. Może z 45 minut leżałam w łóżku , najpierw mi burczało a później zaczęło tak ssać ze musiałam szybko coś zjeść hehe
Hej dziewczyny!Cześć dziewczynyczy wy też macie takie ataki wilczego głodu? Wczoraj o 22 musiałam zrobić sobie kanapkę bo brzuch aż mnie bolał a teraz znowu. Może z 45 minut leżałam w łóżku , najpierw mi burczało a później zaczęło tak ssać ze musiałam szybko coś zjeść hehe