Ja nie. Tylko jak mysle o maluszku to psychika mi dziala ze kazde zaklucie to fasolka szaleje itp A to jednak niemozliwe.Ja od tygodnia budzę sie wyspana o 4 rano![]()
Dziewczyny a czy ktoras z Was odczuwa cieplo w podbrzuszu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie. Tylko jak mysle o maluszku to psychika mi dziala ze kazde zaklucie to fasolka szaleje itp A to jednak niemozliwe.Ja od tygodnia budzę sie wyspana o 4 rano![]()
Dziewczyny a czy ktoras z Was odczuwa cieplo w podbrzuszu?
A bylas juz u lekarza? Czy czekasz na wizyte.?Może ja też za bardzo sie wsłuchuje w swój organizm. Ale w sierpniu poroniłam i teraz sie troche martwie![]()
To za chwilę będzie widoczny pecherzyk...a chwilę później serducho :-) Beta bardzi ładnie Ci rośnie :-)Byłam ale jeszcze nic nie było widac...tylko powiekszone endometrium i hcg w czwartek 500 a w sobote 1303 wiec ladnie wzrasta![]()
To za chwilę będzie widoczny pecherzyk...a chwilę później serducho :-) Beta bardzi ładnie Ci rośnie :-)
Emilka spokojnie.. Nie obserwuj za bardzo wszystkiego i nie bierz do siebie bo zeswirujesz... Ja już 4razy straciłam aniołka a teraz też już miałam schizy... Czekam jutro do wizyty mam nadzieję że zobaczę serduszko...
Ja jak zobaczyłam pozytywny test to tez świętowałam....teraz mi troche przeszłoPo dzisiejszym śnie się tak cholernie boję że do jutra to zejdę z tego świata