green_parsley
Fanka BB :)
Załamanie? Aż tak?Pewnie lepiej powiedzieć wcześniej, ja już jestem po rozmowie, ale ja mam okey stosunki więc nie było problemu, było zaskoczenie i załamanie ale jest ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Załamanie? Aż tak?Pewnie lepiej powiedzieć wcześniej, ja już jestem po rozmowie, ale ja mam okey stosunki więc nie było problemu, było zaskoczenie i załamanie ale jest ok
7. Jutro będzie 6t2d. Ty też masz jakoś teraz wizytę?Który masz tc?
Tak bo jestem kluczowym pracownikiem i nie będą chcieli brać nikogo innego, ale zapewnilam, że będę wracać do pracy i planuje pracować jak najdłużejZałamanie? Aż tak?
Faktycznie, ja jeśli czuję się gorzej to właśnie wieczorem! Dobranoc i powodzenia jutro [emoji6]Kto nazwal mdłości ciążowe porannymi to ja nie wiem [emoji14] caly dzien nic mi nie jest a wieczorem mdłości i bol głowy okropny... [emoji17]
Zamelduje sie jutro po badaniach[emoji8] dobranoc dziewczynki [emoji8]
Podobno jak brązowe to nie musi oznaczać nic złego. Najlepiej skonsultuj się z lekarzem i staraj się jednak być spokojna, bo nerwy teraz nie pomogą.Dziewczyny zauważyłam nie wielkie brązowe plamyjutro pędze do giną
jestem przerażona
![]()