reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej Dziewczyny! Moge sie do Was przyłączyć? Też mam termin na czerwiec. To moja trzecia ciąża i tak jak część z Was męczą mnie mega mdłości ☹
Witaj :-) Ja mam miec w kartę ciąży założoną w 10tyg, chociaż miałam już usg z serduszkiem. To też moja trzecia ciąża.

@Grabcia123 , też plamilam...a potem zobaczyłam serduszko. Wiem, że ciężko jest się nie denerwować. Sama wpadłam w okropny płacz...ale tak jak dziewczyny piszą: plamienia to często przypadłość. Oczywiście trzeba to skontrolować, ale spróbuj się choć troszkę uspokoić i nie zakładać najgorszego :-*
@Kaamilaaa ale Ci się zaczął dzień...oby z Małym było lepiej. Mój w tym roku zaczął chodzić do przedszkola i ja już przestałam liczyć ile razy był chory od września. Masakra. Nie lubię jak dzieci chorują :-\ Także niech Twój synek szybko zdrowieje :-*
@Ilma witaj w klubie...głowa jak bolała tak boli (doszedł do tego mocny katar) nawet ciężko mi auto prowadzić. A dziś muszę trochę jeździć. Oby do czwartku jak mąż będzie mieć wolne.

Dziewczyny, które dziś wizytuja: Kciuki! Czekamy na dobre wieści od Was.

reklama
A tak w ogóle to dzień dobry. Ja przez ta zmiane czasu poszlam spac o 21 a dzisiaj rano o 5 jak zadzwonil budzik to bylam jeszcze bardziej zmeczona. Nie znoszę zmian czasu. Jak w ciazy nie jestem to źle je znoszę a teraz to jeszcze gorzej.

Jak juz pisałam wcześniej termin mam na 9.06. Zaczynam 9 tydzień. Wizyte mam 6.11 i dopiero dostane skierowanie na badania. I założą mi kartę ciąży . Jakoś późno mi sie wydaje....we wcześniejszych ciążach szybciej mialam badania. I z tego co piszecie to u Was też szybciej
Nati88 ja pierwszą wizytę mam dopiero 16 listopada, wg moich obliczeń to już też 8 tydzień ciąży będzie, ale czekam cierpliwie. [emoji4]

Hej! [emoji4] ja w sobotę zrobiłam wszystkie badania i mam już wyniki. Z tego co widzę wszystko w normie, teraz czekam do soboty na wizytę. Będzie 7+6 więc mam nadzieję, że już coś więcej zobaczę. Czuje się nieciazowo. Ani mdłości, apetyt dopisuje, głowa nie boli. Tyle że senna jestem

reklama
Dzień dobry :) młoda w przedszkolu a ja się lenie na kanapie z kawa w reku. Powiem wam ze meczy mnie to siedzenie na zwolnieniu. Niby mogę odpocząć a tak na prawdę do 15 jestem jak młody Bóg. Dopiero później zaczyna mnie mdlic i senna się robie a już mała akurat jest w domu :(

Mamuśki które maja dziś wizyty! Powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Kamila współczuje przeziębienia u młodego. Ja bym chyba zwariowała cały dzień z młoda w domu. Już mi przez weekend dała popalić :(

Co do paracetamolu, ja aż się dziwie. Do tej pory brałam ketonal lub tramal bo nic innego na mnie nie działało a tu nagle zdziwko. Bolał mnie ostatnio ząb, wzięłam dwie tabletki i przeszło :)

U mnie dzisiaj 8+5 wizytę po skierowanie na badania mam 6.11 a 9.11 usg bo okazuje ze się nadal nie miałam dokładnego usg oceniającego np wiek ciąży. A po wizycie na IP wiem ze ciaza jest młodsza

Do góry