Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia [emoji256]Dobra dziewczynki ja się zbieram do tego lekarza... Serce mało nie wyskoczy ale cóż....
O rany miałam pisać to samo. Za 10 min wychodzę z pracy i idę spacerkiem prosto do lekarza[emoji85]Dobra dziewczynki ja się zbieram do tego lekarza... Serce mało nie wyskoczy ale cóż....
Możesz robić komuś paznokcie, ale powinnaś mieć maseczkę ochronna na twarzy żeby nie wdychać przede wszystkim opiłków, które powstają w wyniku piłowania paznokci ale też chronią przed zapachami czy to płynów czy lakierów. No a na rękach obowiązkowo rękawiczki jednorazowe [emoji4]Stokrotka i Green trzymam za was kciuki!
Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?
Czasem tak, albo jak kaszlnę.Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak kichniecie to
Was kluje tak jakby w jajnikach?
Tak, i jak podnosze ręce mam tak samo. A dzis to już całkiem caly dzien kluje mnie cale podbrzusze tak jakby ktos mi szpilki wbijal [emoji57]Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak kichniecie to
Was kluje tak jakby w jajnikach?
Ja robie od czasu [emoji6] bo przeciez mozna robic w ciąży [emoji6]Stokrotka i Green trzymam za was kciuki!
Dziewczyny a co uwazacie o robieniu paznokci hybrydowych w ciazy? Własnie zrobilam sobie nowe a wieczorem ma przyjść znajoma zebym jej zrobila. I tak zaczelam sie zastanawiac czy to bezpieczne?
Będzie dobrze!:*Dobra dziewczynki ja się zbieram do tego lekarza... Serce mało nie wyskoczy ale cóż....
Noo chyba bede musiala zakupic maseczke i rekawiczkiMożesz robić komuś paznokcie, ale powinnaś mieć maseczkę ochronna na twarzy żeby nie wdychać przede wszystkim opiłków, które powstają w wyniku piłowania paznokci ale też chronią przed zapachami czy to płynów czy lakierów. No a na rękach obowiązkowo rękawiczki jednorazowe [emoji4]
Przezorny zawsze ubezpieczony, a i jak profesjonalnie będziesz wyglądać [emoji6]