reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wiesz co jestem pod opieka neurologa. 4 mc temu miałam prawostronne zaburzenie czucia w całej nodze i częściowo w biodrze. Teraz tak jakby mam ucisk na kark bark i drętwieje mi lewa strona twarzy. Z tego co wiem mam jakieś wypukliny między kręgowe i ucisk. Ostatnio jak byłam u giną to powiedział ze mnie w sumie nie boli typowo podbrzusze tylko mam ucisk na nerwy i równie dobrze może się to odbić tak ze za 2 mc będę lezec plackiem przez to

Masakra ja miałam rozlane trzy krążki w kręgosłupie i brak czucia w nodze i w ciągu 5 dniu jechałam na operację. Niestety nie odzyskałam pełnej sprawności w nodze i mam lekki ubytek, dziwne że u Ciebie nie chcą tego operować.

reklama
Cześć dziewczyny
smile.gif
Chciałam do Was dołączyć, więc witam się ze wszystkimi i ściskam mocno wszystkie mamusie! Jestem w 6-tym tygodniu, na stanie już dwulatka ;P W poprzedniej ciąży również tu na forum poznałam mamusie i stworzyłyśmy fajną wspierającą się grupę i pomyślałam,że teraz też dobrze by było mieć z kim pogadać o naszych ciążowych sprawach :P Mam pytanie- czy nie chciałybyście się przenieść na tajną grupę na fb? Tam się i tak zawsze jest i łatwiej i czytelniej się piszę, no i nikt z zewnątrz nie zaglądnie, można pisać bez obaw
smile.gif
ja chętnie taką założę i będziemy nowe mamy zgarniać tam. Dajcie znać. Pozdrawiam Was i brzuszki, Gosia
1_cmok.gif
ps.jeszcze nie czytałam wstecz Waszych wpisów, może już była taka propozycja?

Cześć:) gratulacje i sama również nie mam nic przeciwko grupie na fb

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry