Madelaine701
Fanka BB :)
Znajduje sobie zajęcia, albo gdzieś idę, albo domu coś ogarnę , oglądam filmy, gram w gry jakoś póki co leci czasI nie dostajesz świra w domu?Bo ja już czasami nie wiem co ze sobą zrobić :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znajduje sobie zajęcia, albo gdzieś idę, albo domu coś ogarnę , oglądam filmy, gram w gry jakoś póki co leci czasI nie dostajesz świra w domu?Bo ja już czasami nie wiem co ze sobą zrobić :/
Dokładnie jak ja [emoji111]Czyli nie będę w wątku zamkniętym, bo prawie nic nie pisze. Czytam wszystko,ale nie pisze, bo nie mam co nic mi nie dolega, czuje się dobrze, następna wizytę mam 22.11, nie mam dzieci, siedzę w domu na Zwoleniu więc nie mam o czym pisać.. :/
I nie dostajesz świra w domu?Bo ja już czasami nie wiem co ze sobą zrobić :/
A co się dzieje? Ja nie mam ciężkiej pracy, a też już bym najchętniej na L4 poszła :/
Jak i ja...
Na razie chyba poproszę o tydzień czy dwa, bo pewnie zatesknie za wychodzeniem do ludzi...
Cukier na szczęście dziś 88!
Kochana, też często łapię doła,czasem krótką chwilę po euforii i wrażeniu "dobrego dnia".. pracowstrętu jeszcze nie mam ale zaczynam się poważnie zastanawiać czy jest sens tak gnać i pracować prawie do końca (pracuję w 2 szkołach na ponad 2 etaty...).
Pozazdrościć takiego spokoju w pierwszej ciąży. Każda kolejna juz bedzie inna...bo nie ma się czasu tyle dla siebie i na odpoczynek. Celebrujcie ten czas [emoji4]Dokładnie jak ja [emoji111]![]()
Na samym poczatku mialam troche zawirowania i stresów no ale odpukac narazie jest ok. Jedynie co to meczy mnie od wczoraj ból kości ogonowej czy ktoś tak ma?Pozazdrościć takiego spokoju w pierwszej ciąży. Każda kolejna juz bedzie inna...bo nie ma się czasu tyle dla siebie i na odpoczynek. Celebrujcie ten czas [emoji4]
Czy to znaczy że teraz nie trzeba robić tego badania?Mi w poprzedniej ciąży toxo wyszło dodatnie. Ale nic z tego nie było. Po prostu wyszło ze musiałam kiedyś chorować a nawet nie wiedziałam o tym.
Chyba to normalny objaw. W pierwszej ciąży tez mialam podobne. Pamietam jak mnie bardzo bolały żebra jak się rozciagału zeby pomieścić brzuszek A jestem dość drobnej figury . A już w drugiej tego tak nie czułam . Myślę ze wszystko się rozciąga i stąd te różne bóle kosci i stawów.Na samym poczatku mialam troche zawirowania i stresów no ale odpukac narazie jest ok. Jedynie co to meczy mnie od wczoraj ból kości ogonowej czy ktoś tak ma?
Mi w drugiej tez wyszlo ze mialam toksoplazmoze juz przebytą co mnie bardzo zdziwiło. A teraz jeszcze nie mialam tego badania. Pewnie dowiem się 6.11 na następnej wizycie.Czy to znaczy że teraz nie trzeba robić tego badania?